Операция Жълти стотинки“ я реализираме за поредна 8-а година. Всяка

...
Операция Жълти стотинки“ я реализираме за поредна 8-а година. Всяка
Коментари Харесай

Започва Операция Жълти стотинки

Операция „ Жълти стотинки “ я осъществяваме за поредна 8-а година. Всяка година събираме сред 40 и 50 хиляди лева Ние удвояваме средствата, които са дарени. Това сподели в предаването „ Хоризонт до обед “ Симона Чаракчиева - консултант Корпоративна обществена отговорност във " Виваком ".

Във всички наши магазини и магазините на нашите сътрудници има картонени касички, в които хората могат да дарят своето ресто или жълти стотинки. Така в границите на 2-3 месеца се събират тонове стотинки и по този метод съумяваме да помогнем на разнообразни начинания. Тази година оказваме помощ на деца с тежки увреждания от Център за вяра, който се обитава в учебното заведение за слепи в София. Средствата се подаряват на Фондация „ И аз мога “ и те ще имат за задача средствата да отидат за повече рехабилитатори в този център.

Белослава , която е лице на акцията, разяснява:

Това е една от дребното акции, които за мен оцеля през годините и която има своите почитатели. Кампанията е благородна, налична и разбираема. /.../ Доброто е заразно. Колкото повече приказваме за чистите улици, за чистите планове, за чистата споделеност да окажеш помощ, толкоз повече ставаме тези, които имаме вяра в това. Аз в действителност го имам вяра. 

Цялото изявление чуйте от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР