Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов говори за случващото

...
Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов говори за случващото
Коментари Харесай

Стойчо: Не съм предател, да пуснат записа с Гриша Ганчев!

Оперативният шеф на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов приказва за протичащото се в ЦСКА и ЦСКА 1948. Екзекутора на Ливърпул призна, че до момента в който е бил треньор на ЦСКА, е имал среща със притежателя на клуба Гриша Ганчев, на която са участвали и четирима ентусиасти. По самодейност на Ганчев диалогът е бил записан, а Младенов разгласи, че за него няма проблем той да бъде пуснат в общественото пространство.

Легендата на българския футбол още веднъж прикани за един ЦСКА и обединяване. Това можело да стане като акциите отидат в ръцете на почитателите и легендите, а богати хора като Ганчев и Найденов подкрепят издръжката на " алените " като спонсори.

" Последните 20 години има огромно оттегляне в българския футбол. Загубихме имидж, престиж. Това се отразява на всички - треньори, състезатели... Всички го виждаме това закъснение - като стартираме от инфраструктурата и приключим с качеството на футбола. С изключение на няколко клуба. Липсват водещите хора, които би трябвало да са футболни хора. Това освен бави развиването, само че и го дърпа обратно. Има клубове, в които се работи професионално, само че те са доста малко в българския шампионат ", стартира Младенов, който разяснява най-хубавите и най-лошите си моменти като треньор.

" Най-добрите моменти са доста, изобилстват. А най-лошите - когато съм си тръгвал, тъй като се работи непрофесионално. Не единствено в България, само че и в чужбина. Едно се договаряме, друго се прави. Последният ми престой е сходен ", обясни Младенов, който прикани фена Никола Дърпатов да не приказва доста, а да му върне парите, които му дължи от дълги години.

" Този господин ми е дебитор, дано си изплати отговорностите към мен и тогава да приказва. Дал съм му заем и дълги години не го връща. Коментира неща, от които е доста надалеч ", съобщи Екзекутора на Ливърпул, след което прикани за един ЦСКА.

" Няма срамна работа, взех вярното решение и задачата, идеята още веднъж е ЦСКА. И аз съм уверен, че ще успеем. Трябва да има един ЦСКА. Казах го и мога да го повторя още веднъж - няма човек, който може да ми отнеме ЦСКА от сърцето. Дадох толкоз доста на ЦСКА, че никой не може да ме упреква в изменничество. Скачал съм против институции. Винаги ще пазя ЦСКА.

Търсят се повече интриги, а не същността на това дело, с което сме се нагърбили. Това, за което разясняваме е акционерно сдружение, акциите да бъдат 100% във почитателите и легендите, а не в един притежател, който взема решение вся и всьо.

Всичко това е във почитателите и футболните хора, които ще взимат избрани решения. Те би трябвало да преценяват. Всички сме уверени, че рано или късно това ще стане - ще има един ЦСКА. Какво по-хубаво от това да съберем богати хора, които да влагат в ЦСКА. Има доста мераклии да влагат в ЦСКА - и Гриша Ганчев, и други. Това е концепцията, а не да се настройваме едни против други, да водим войни и да споделяме " това е нашият зложелател ". По-голямата част от легендите в едната страна, по-малката част - от другата. Фенската маса би трябвало да бъде обединена, това е пътят. Така мисля и по този начин обмислям.

Никой няма право да ме упреква и да взима решение вместо нас. Отишли Ради Здравков и Спас Джевизов да работят в Лудогорец и били предатели. Или в този момент ние сме предатели. Още повече, че пристигам в клуб, който е цялостен с митове и цесекари. Никой не може да каже, че сме по-малко цесекари от тези, които бяха на " Армията " и скандираха.

Нямам желание да се обръщам към никого и да давам ум. Всеки е в правото си да работи както е належащо. Беше ми срамно и болно. Мъка ми беше - добре проведени хора какво ще създадат. Тази цялата гнус да се изсипе против нас. Всичко това беше добре проведено. И един от защитата, който беше с Ради Здравков, го объркаха с мен. Това не са цесекари. Убеден съм, че всичко беше проведено. Имах информация и по тази причина не отидох на мача ", описа болката си Стойчо Младенов, който разяснява и прословутата среща сред него и Гриша Ганчев.

" Когато се завърнах, една част от почитателите от бранш " Г " пристигнаха при мен. Когато взех решение да си подам оставката, извиках Иван и му споделих, че ще си подам оставката, споделих го и на Дани Ганчев. Същевременно на среща бяха поканили и четирима от почитателите. Нищо грозно нямаше. Просто се споделиха истини. Не се спести нищо, само че нямам желание да споделям какво се е случило. Има запис, тъй като по избор на Гриша Ганчев се записваше. Ако желаят да го пускат, аз нямам никакви проблеми.

Очаквах поддръжка от почитателите. За мое огромно отчаяние не я получих в точния момент, а по-късно. Ако я бях получил, щях да остана. Тогава един почитател попита дали има късмет да остана и аз споделих: " да, в случай че получа цялата спортно-техническа власт ". Така че няма проблем от моя страна да пуснат записа. Ако желаят, дано го пуснат. Няма скрито-покрито ", безапелационен бе Младенов пред Спортал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР