Опелото на Христов, станал известен като единия от братя Галеви

...
Опелото на Христов, станал известен като единия от братя Галеви
Коментари Харесай

Златко Баретата и Васил Каплата сред опечалените на опелото на Ангел Христов в Дупница

Опелото на Христов, станал прочут като единия от братя Галеви и търсен от 10 години от Интерпол, стартира в 13.30 часа, а самото заравяне е планувано за 15.30 ч., само че ще е в стеснен фамилен кръг. Още през вчерашния ден, роднините на умрелия желаеха от община Дупница да запазят паркинга при храма, с цел да се обезпечи потока от хора и коли, които се чака да дойдат.

Над 15 венеца с цветя и траурни ленти бяха подредени пред църквата, а малко преди да стартира опелото на стълбите й бе обтегнат червен килим. Съпругата на Ангел Христов - Радмила, бе съпроводена от двете им деца - Виктор и Елен. Тримата минаха през пространството до църквата хванати за ръце. Техният венец е с надпис " Последно довиждане от децата " и е с бели цветя. Има " от роднините ", " от брачната половинка ", " от фамилията ". На останалите венци са изписани " брат мой ", " приятелю ".

Снимка: БНТ

Семейството е решило ковчегът, който бе импортиран в храма минути преди опелото, да бъде затворен. Вчера техни близки коментираха пред Dir.bg, че се надяват медиите да проявят схващане и нарасналият им интерес да не попречи на опечалените да изпратят близкия си в тишина и усамотение.

От сутринта в региона на " Св. Георги " имаше засилено наличие на полиция.

Хора, които работят в региона обаче се оплакаха, че поради поставените заграждения не могат да стигнат до работните си места, само че търпеливо ще изчакат да завърши опелото.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР