Опелото на Асен Джингов ще се състои на 1 юни,

...
Опелото на Асен Джингов ще се състои на 1 юни,
Коментари Харесай

На 1 юни е опелото на известния адвокат Асен Джингов

Опелото на Асен Джингов ще се състои на 1 юни, четвъртък, 12:00 часа, в храм „ Света София “, оповестиха от адвокатската фирма му „ Джингов, Гугински, Кючуков и Величков ". 

Адвокатът умря на 58 години през вчерашния ден след безразсъден битов случай, до момента в който проверявал работата на майсторите по къщата му. 

Адвокатската адвокатска фирма разгласява на уеб страницата си: 

С голяма тъга и горест споделяме вестта за неочакваната гибел на нашия обичан и почитан сътрудник Асен Джингов, съосновател и ръководещ съучастник на адвокатска адвокатска фирма „ Джингов, Гугински, Кючуков и Величков “. Загубихме освен бележит експерт, само че и непосредствен другар, наставник и подстрекател.

Асен има безценен принос в основаването на „ Джингов, Гугински, Кючуков и Величков “, като сложи основите на нейното развиване и доста способства за превръщането ѝ в една от най-успешните и уважавани български правни адвокатски фирми, ползваща се с отлична известност и безкрайно доверие в българската и международната бизнес общественост. Неговата пристрастеност и ангажираност към справедливостта, върховенството на правото и високите професионални и етични стандарти остават образец и ентусиазъм за всички нас.

Нека в тъгата си запазим загатна за Асен Джингов жив в сърцата си и продължим да следваме правилата и полезностите, които той изповядваше.

Поклон пред паметта на нашия безценен сътрудник и другар!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР