Опасност от падащи камъни има по главния път София -

...
Опасност от падащи камъни има по главния път София -
Коментари Харесай

Опасност от падащи камъни по главния път София-Варна в района на Пролаз

Опасност от падащи камъни има по основния път София - Варна в региона на село Пролаз. В област Търговище пътните настилки са сухи, тук-там има мокри сектори, заяви за Българска телеграфна агенция дежурният в Областното пътно ръководство.

В района няма въведени ограничавания на придвижването. В общините Търговище, Омуртаг и Антоново има мъгла, заради което видимостта е понижена. Настилките на всички места са опесъчени, шест машини са ангажирани в обработването им.

Температурите в региона са в интервала от минус 0,4 до минус 8,8 градуса. Най-топло е било в Омуртаг, където са измерени минус 0,4 градуса, а най-студено в Търговище - минус 8,6 градуса утринните часове. Наличието е на мъгла в Търговищко е задържала ниските температури, разяснява Красимира Стойчева - шеф на Метеорологичната обсерватория в града. Най-топло на 3 декември е било през 1966 година със 17,7 градуса, а най-студено през 1957 година - с регистрирани 14,8 градуса.

Данните на метеоролозите демонстрират, че най студено в района е било на 1 декември - минус 14,8 градуса, което е връх за датата. През 1989 година са били измерени 10,2 градуса. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР