Опасни хапчета за отслабване се продават свободно в търговската мрежа.

...
Опасни хапчета за отслабване се продават свободно в търговската мрежа.
Коментари Харесай

Бъдете нащрек! Продават опасни хапчета за отслабване

Опасни хапчета за намаляване се продават свободно в комерсиалната мрежа. Експеримент на NOVA потвърди в лаборатория, че питателните добавки съдържат съставката сибутрамин. Веществото е неразрешено от Европейската организация по медикаментите още през 2010 година, тъй като може да аргументи инфаркт на миокарда и сърдечен арест.

На инцидентен принцип проверяващите купуват 2 типа хранителни добавки от аптека. Онлайн поръчваме и още 2 продукта, които подсигуряват резултати незабавно. На доктрина в питателните добавки би трябвало да има единствено растителни съставки. Проверката в лаборатория дали на процедура е по този начин обаче демонстрира противното.

В 2 от добавките установихме лекарствената субстанция сибутрамин, към 22-25 мг на капсула. Преди време е бил лекарствен артикул, позволен, само че Европейската организация по медикаментите открива, че рисковете надвишават изгодите, по тази причина е неразрешен. Води до сърдечни проблеми, тахикардия, високо кръвно, виене на свят ", сподели химикът в лаборатория " Global Test " Здравка Захариева пред NOVA.

" Самият сибутрамин усилва честотата на инфаркти и инсулти. 2014 година от един фет бърнър е открита зараза от чернодробни увреждания, чернодробни трансплантации и даже до смъртни случаи ", сподели още началникът на поделение по кардиология в " Сити Клиник " доцент доктор Яна Симова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР