Опашка от лъскави автомобили като на автосалона в Женева, дефиле

...
Опашка от лъскави автомобили като на автосалона в Женева, дефиле
Коментари Харесай

VIP епизод от хитовия сериал Кухня с Дмитрий Назаров в столичния хотел Sense на 21 май.

Опашка от лъскави коли като на автосалона в Женева , дефиле на топмодели с хитови тоалети като на седмицата на модата в Милано, звезди по аления килим като на премиите " Оскар " - това ще се случи на 21 май в столичния хотел Sense.

  Там на процедура ще се снима VIP епизод от хитовия сериал " Кухня ", като специфичен посетител ще е основният воин Виктор Петрович Баринов.

  Актьорът, който извършва основната роля в мегапопулярната съветска поредност - Дмитрий Назаров, ще е по това време в България, с цел да започва европейското турне на най-новия си театър - “Держава набекрень или Л`амур МУР ” , дружно със брачната половинка си Олга Василиева.

  Освен с присъединяване си в сериала “Кухня ” фамилията е известно с функциите си в игрални филми и в Московския живописен спектакъл “А. П. Чехов ”. Преди година обаче изпълнената от тях ария “Хотят ли русские войны ” във връзка нахлуването на Русия в Украйна докара до уволнението им от театъра. Решението беше на художествения началник Константин Хабенски. Според обещано от тях изявление той им споделил, че в случай че не ги уволни, 29 индивида от театъра ще изгубят правото да не бъдат призовавани в армията и несъмнено ще бъдат принудени да водят война в Украйна.

  Назаров е в МХТ “Чехов ” от 2002 година, брачната половинка му - от 2005 година До уволнението им двамата бяха във Франция, само че взеха решение да не се прибират в Русия , откакто беше ясно, че ще ги осъдят.

  За събитието в ресторант Pure&Sense на жълтите павета основният готвач - началник Франциско Лоренцо , и неговият екип ще подготвят петстепенно меню, което ще бъде въодушевено от най-хубавите ястия от сериала " Кухня ".

  Дмитрий Назаров и Олга Васалиева ще са в София четири дни , по поканата на Евгения Стайловска (списание ГОСТ), като ден преди VIP вечерята ще дадат конференция, а на 22 май е самият концерт в зала 2 " Крикор Азарян " на НДК.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР