Опасение, че намесата на премиера Бойко Борисов в казуса Златен

...
Опасение, че намесата на премиера Бойко Борисов в казуса Златен
Коментари Харесай

Член на ИК Лозенец изрази опасение заради намесата на Борисов за Златен век

Опасение, че намесата на премиера Бойко Борисов в проблема " Златен век " може да докара до правосъдно решение в интерес на " Артекс " поради нарушена процедура изрази пред Actualno.com един от членовете на Инициативен комитет " Лозенец " - някогашният зам.-кмет на " Младост " Никола Вапцаров.
Припомняме, че през днешния ден (4 април) имаше среща сред Борисов и столичния кмет Йорданка Фандъкова. След нея стана ясно, че министър председателят Бойко Борисов е разпоредил на ДНСК да работи съгласно своите пълномощия и градежът да не продължава. Уточнението е, че разпореждането пристигнало след отчети на Фандъкова и районния министър Петя Аврамова за обстановката.
Припомняме, че още на 28 март ДНСК предизвести, че ще спре градежа на " Златен век ". Основната причина - позволени отклонения при структурата (не са изпълнени по план отвори в стоманобетонна плоча за прилагане на подземни нива). Само че на нарочна конференция, от ДНСК предизвестиха, че тече административна процедура.
Именно поради това Никола Вапцаров изрази безпокойство, че може да се стигне до противен процес при възможен транспорт на случая в съда. Вапцаров разяснява, че намесата на Борисов би могла да се трансформира в " мечешка услуга ", в случай че поради нея бъде нарушена някоя процедура и това даде официално съображение за правосъдно решение в интерес на " Артекс ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР