Опаковането е много успешен метод за водена на хибридна война.

...
Опаковането е много успешен метод за водена на хибридна война.
Коментари Харесай

Георги Папакочев: КГБ и ДС прилагат „опаковането“ на Христо Явашев като успешен метод за хибридна война

Опаковането е доста сполучлив способ за водена на хибридна война. Какво правеше Кристо Явашев - опаковаше всичко каквото можеше да се опакова, и го превръщаше в артефакт. По същата скица руските, съветските и българските секрети служби не се поколебаха да опаковат всяка появила се в политиката нова персона, концепция или опит за смяна. Опаковаха всичко с клишета и свои хора от службите. Това пакетиране се отнася и за „ Продължаваме промяната “, а и за двамата млади запалянковци. Това съобщи в „ оПозиция “ с Горан Благоев журналистът и журналист Георги Папакочев. Според него надали Явашев е взел изкуството на пакетиране от Държавна сигурност и Комитет за Държавна сигурност (на СССР), само че и двете репресивни служби нагледно прилагаха доста сполучливо пакетирането като способ за хибридна война.

Той напомни, че единствените две страни от някогашния социалистически лагер, които не направиха лустрация след рухването на Берлинската стена са България и Русия. От това следват доста печални събития, разследване на които е и интензивният съветски шпионаж и превръщането ни в център на Кремъл на Балканите за агитация и специфични интервенции.
Анализаторът е безапелационен, че един от кодовете на съветската агитация е, че България е троянският кон на Кремъл в Европа.

Подобен вид лексика и говорене са част от тежката кагебистки война, която се води против нас, а казусът е, че ние малко късно се усетихме да изследваме явлението и феномена хибридна война. Папакочев акцентира, че съветската агитация постоянно е със знак минус и в никакъв случай няма позитив за страната против която се води.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР