Онлайн запознанствата крият своите рискове. Създали ли сте профил в

...
Онлайн запознанствата крият своите рискове. Създали ли сте профил в
Коментари Харесай

Опасната страна на онлайн запознанствата: Кого трябва да избягваме

Онлайн запознанствата крият своите опасности. Създали ли сте профил в приложение за запознанства и сте на път да отплавате на забавното странствуване? Е, преди да започнете това пътешестване, има някои рискове от онлайн запознанствата, които би трябвало да знаете. Първият е видовете мъже, които срещате там. Истината е, че колкото потребни са и толкоз рискови, тъй като има доста представители на мъжкия пол, които би трябвало да избягвате за ваша сигурност.

Опасната страна на онлайн запознанствата

Мъжът без селфита

Ако в миналото попаднете на профил за запознанства без профилна фотография, би трябвало да го пропуснете допустимо най-скоро. Определено има причина този човек да не е присъединил селфи в своя профил за запознанства. Може също да бъде и машинация, на която множеството дами биха се хванали. Може би това е подправен профил, употребен за примамване на дамите и приемане на парите им.

Независимо дали става въпрос за Tinder или друго приложение за запознанства, профил без профилна фотография постоянно е недоверчив. И най-важният съвет за онлайн запознанства е да избягвате изцяло този тип профили.

 „ Хубавото момче “

Вярвам, че към момента има хубави мъже (въпреки че съм срещал единствено няколко от тях), само че има и някои мъже, които употребяват единствено фасадата на прекрасен човек, с цел да скрият същинската си същина. Хубавият човек в никакъв случай няма да каже, че е добър. Той ще разреши дейностите му да го покажат.

Така че, в случай че той се пробва неведнъж да акцентира какъв брой добър човек е и че в никакъв случай не би могъл да нарани момиче и всички тези нелепости, би трябвало да знаете, че нещо не е наред с него. Той може да приказва колкото си желае, само че би трябвало да вярвате единствено на това, което той демонстрира с делата си.

Нарцисистът

Човек, който е влюбен в себе си. Целият свят би трябвало да се върти към него от самото начало. Този мъж в никакъв случай няма да може да ви обърне задоволително внимание, тъй като би трябвало да бъде център на внимание 24/7.

Профилите му в обществените мрежи са цялостни със селфита и рядко разгласява фотоси с някой различен. Това също може да ви покаже, че той въобще няма другари. Той в никакъв случай няма да изслуша вас и вашите проблеми, тъй като би трябвало да приказва за себе си от самото начало. Ако имате връзка с него, ще се чувствате подценени от самото начало и това ще бъде една от главните аргументи в последна сметка да се разделите.

Играчът

Повярвайте ми, подобен мъж е най-лесен за забелязване. Всичко при тях ще бъде игра, а същинските им планове ще излязат на повърхността доста скоро откакто започнете да поддържате връзка. Но покажете, че сте по-умна от тях. А и вие сте, нали? Не се поддавайте и му разкажете играта. Нека разбере, че с вас смешка не трябва.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР