Онлайн брокерът за наемане на имоти Airbnb стартира нов сайт,

...
Онлайн брокерът за наемане на имоти Airbnb стартира нов сайт,
Коментари Харесай

Airbnb вече предлага и замъци и частни острови

Онлайн брокерът за наемане на парцели Airbnb започва нов уебсайт, който ще бъде за супер първокласни разгласи за крепости, цели селища и частни острови.

Предложение за парцел в малко вилно населено място в Буонконвенто Италия може да събере 44 посетители и коства 23 140 $ за вечер. А публикация за къща в Пунта Мита, Мексико, която може да приюти 8 индивида, е с цена 60 410 $.

Новата ниша за предложение на първокласни домове има 2000 жилища, за които приблизително се заплаща по 2000 $ на вечер, написа CNBC. От компанията споделят, че въпросните парцели са минали през строго оценяване, което изисква те да отговорят на 300 критерия.

Домовете се правят оценка съгласно местоположението и включващите допълнения като готвач, водач или даже иконом.

Сайтът предлага и градски жилища, което е ново за Airbnb, само че компанията съобщи, че желае да развива тази опция за потребителите. Градските разгласи в този момент включват Лондон, Лос Анджелис и Сидни, само че платформата ще добави най-малко още 12 града, от които Париж, Милано и Остин до края на 2019 година.

Заможните консуматори, които употребяват Airbnb Luxe ще заплащат и за " дизайнер на тяхната отмора ". Той ще има отговорността да трансформира пътуването в необикновено преживяване за клиентите на компанията. А това включва образуване на локални интензивности, обезпечаване на детегледачка за децата, наемане на персонален готвач или теляк.

" В Airbnb Luxe прилагаме същите правила, каквито и в платформата на Airbnb към този момент 11 години, като сътворяваме непринудени, магични моменти на невероятни места за престой, с цел да накараме хората да премислят метода, по който възприемат първокласните пътувания ", споделя съоснователят на Airbnb Браян Чески.

През предходната година резервирането на домове, струващи над 1000 $ на вечер, посредством платформата, се е нараснало с 60%.

Според анализатори разрастването на първокласното пътешестване ще продължава, като през 2024 година този бранш ще възлиза на 8,5 милиарда $ по отношение на 5,2 милиарда $ през актуалната година.
 Airbnb навлиза на индийския пазар, инвестирайки до $200 милиона
Airbnb навлиза на индийския пазар, инвестирайки до $200 милиона

Платформата подписа договорка с индийската хотелиерска верига OYO
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР