Онлайн Академия за жени предприемачи стартира в Нов български университет.

...
Онлайн Академия за жени предприемачи стартира в Нов български университет.
Коментари Харесай

Херо Мустафа със силно послание към българските жени

Онлайн Академия за дами бизнесмени започва в Нов български университет. В формалното разкриване се включи Н.Пр., дипломат на Съединени американски щати в България, която приветства участничките онлайн, през обучителната платформа на Нов български университет.

„ Мечтайте с обсег! Постигайте задачите си и се целете още по-високо! “, прикани дипломат Мустафа.

Това обръщение стигна до 36 дами от цялата страна с хрумвания за личен бизнес, които в продължение на четири месеца ще се образоват изцяло гратис по какъв начин да развият плановете си и да ги трансфорат в действителност. Техни ментори ще бъдат водещи преподаватели от Нов български университет и представители на бизнеса.

„ Ние виждаме капацитет измежду всички кандидатки. И това ни дава вяра, че дамите по света могат да просперират. Защото, когато дамите се развиват, се развива и фамилията, обществото, и цялата страна. “, показа пред бъдещите бизнес дами дипломат.

Академията за дами бизнесмени в Нов български университет се радва на голям интерес. Над 300 дами от цялата страна изпратиха кандидатурите си, от тях журито избра 36.

Снимка: Нов български университет

Създаване на център за битка с хазартни зависимости в Благоевград, осведомителна платформа за понижаване на отпадъците, лаборатория за ин витро обработване и микроразмножаване на медицински и лечебни растения, основаване на съвременно читалище във Варна. Това са единствено част от концепциите, които ще търсят своята реализация в Академията.

През идващите месеци участничките ще се образоват по какъв начин да основат своите бизнес проекти, по какъв начин да набират капитал и да ценообразуват продуктите и услугите си, по какъв начин да основават потребности за предлаганото от тях и да споделят с пазара, по какъв начин да се свързват с мрежи на сполучливи притежатели на бизнес, тъй наречените

Източник: Нов български университет

На финала две от участничките в Академията за дами бизнесмени в Нов български университет ще получат начален капитал за осъществяване на концепцията си.

Инициативата AWE (Academy for women Entrepreneurs / Академия за дами предприемачи) към Държавния департамент на Съединени американски щати е ръководена от Белия дом и се осъществя в партньорство с Посолството на Съединени американски щати в България.

Целта й е отключване, поддръжка и развиване на икономическия капацитет на дамите от разнообразни точки на света, чрез създаване на личен бизнес със стойност за обществото. А концепцията е до 2025 година самодейността да доближи до 50 млн. дами посредством поощряване на удобна среда за присъединяване на дамите в стопанската система и бизнеса.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР