OnePlus се подготвя да пусне на пазара смартфоните Nord 3

...
OnePlus се подготвя да пусне на пазара смартфоните Nord 3
Коментари Харесай

Цената на OnePlus Nord 3 в Европа започва от 449 евро

OnePlus се приготвя да пусне на пазара смарт телефоните Nord 3 и Nord CE 3 на 5 юли в Индия. Въпреки че марката не е правила никакви публични анонси, Nord 3 се чака да излезе на европейския пазар на същия ден. По-рано през днешния ден станаха ясни детайлностите към цените на OnePlus Nord 3 в Индия. Сега информаторът Ishan Aggarwal разгласява европейската цена на устройството.

Според туита на Ishan, OnePlus Nord 3 се чака да дебютира в Европа на базова цена от €449. Тази цена ще важи за разновидността с 8GB RAM + 128GB памет, до момента в който моделът с 12GB RAM + 256GB памет се чака да коства €549.

Говори се, че идният OnePlus Nord 3 ще получи огромен 6,74-инчов екран с 1,5K резолюция и плавна периодичност на освежаване от 120Hz. Под капака се чака да бъде конфигуриран процесорът Dimensity 9000, който обезпечава мощна продуктивност. Потребителите ще могат да избират от конфигурации с до 16 GB LPDDR5x оперативна памет.

Що се отнася до батерията, Nord 3 се чака да има 5000 mAh батерия с поддръжка на бързо зареждане с мощ 80 W посредством VOOC-технологията. Преминавайки към камерата, осведомителните течове допускат съществуване на конфигурация на тройна задна камера, състояща се от 50-мегапикселов главен датчик, 8-мегапикселов ултраширокоъгълен обектив и 2-мегапикселов макро-обектив. За селфита се чака 16-мегапикселова предна камера.

Останалите характерности на устройството включват двойни стерео-високоговорители с поддръжка на Dolby Atmos и дейно ръководство на топлината, с помощта на VC охладителна камера с повърхност 4129,8 мм (кв.м). Други предстоящи характерности включват: NFC, линеен енджин X-Axis Linear и IR-бластер. Операционната система е OxygenOS 13.1 и е авансово конфигурирана на устройството, което ще обезпечи равномерен и комфортен потребителски интерфейс.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР