OnePlus създава едни от най-мощните и лъскави телефони на пазара

...
OnePlus създава едни от най-мощните и лъскави телефони на пазара
Коментари Харесай

Кога и какво да очакваме от OnePlus 10 Pro

OnePlus основава едни от най-мощните и лъскави телефони на пазара всяка година. Предстоящите OnePlus 10 модели сигурно ще продължат тази наклонност.
 OnePlus Nord 2 5G и всичко за новия смарт телефон
OnePlus Nord 2 5G - хитовият модел се завърна

Флагманът, който коства малко

Информация за спецификациите им циркулира в мрежата от известно време, а тази седмица се появиха и изображения на най-напомпания модел от серията - OnePlus 10 Pro.

Основните акценти в дизайна са извънредно изчистеният и мощно огънат екран и огромният камерен модул на гърба на устройството, който прелива в металната рамка.
 Снимка 553657

Телефонът наподобява много секси, само че от OnLeaks предизвестяват, че е допустимо финалният дизайн да има минимални промени.

Очаква се 6.7-инчовият екран да е с висока резолюция от 3216 х 1440 и опреснителна периодичност от 120Hz, само че за камерите към момента знаем прекомерно малко.

Много евентуално е да има усъвършенствания в персикопичния обектив и той да обезпечи още по-мощен оптичен зуум, само че телефонът може да се похвали и с още много неща.
 Снимка 553659

Говори се, че OnePlus 10 Pro ще предложи супер бързо зареждане с до 125W, a потенциалът на батерията му ще е 5000mAh.
 Снимка 553660

Всеобщото очакване е, че моделът ще разчита на чисто новия и мощен Snapdragon 898, който наподобява ще зарежда водещите флагмани на 2022 година
 Samsung Galaxy S22 Ultra и първите изтекли изображения на новия смарт телефон
Ето по какъв начин ще наподобява Samsung Galaxy S22 Ultra

Първи изтекли фотоси

Като заговорихме за 2022 година, дано прибавим, че съгласно слуховете OnePlus се готви да открадне шоуто на Samsung и да показа серията OnePlus 10 преди идните телефони Galaxy S22, които чакаме да забележим при започване на февруари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР