OnePlus е компания, която спечели много почитатели и интерес към

...
OnePlus е компания, която спечели много почитатели и интерес към
Коментари Харесай

Изтекли рендери показват OnePlus 8 Lite

OnePlus е компания, която завоюва доста фенове и интерес към себе си поради евтините телефони с добра продуктивност. Често се случва и предпремиерно да изтича достоверна информация за техните модели. Изглежда, че към този момент можем да забележим какво ще съставлява идващият им смарт телефон – OnePlus 8 Lite.

Той ще е малко по-различен от нормалното. В множеството случаи производителят се пробва да изкара евтини други възможности на телефоните от висок клас и много постоянно се получава съвършено. Следващия подобен телефон, който чакаме е OnePlus 8 Pro.
Сега обаче се задава и нещо друго – телефон от междинен клас
Изтеклите рендери на устройството стигат до нас с помощта на OnLeaks и 91mobiles. Виждаме, че предната камера е вградена в екрана с дребна дупка в центъра на екрана. Отзад имаме тройна камера в правоъгълна настройка.

Все още не е доста ясно какви характерности да чакаме. Знае се, че размерите ще са почти 159.2 х 74 х 8.6 милиметра. Размерът на екрана ще е сред 6.4 и 6.5 инча.

На външен тип можем да го оприличим на задаващия се Galaxy S11, както и на към този момент излезлите Samsung телефони – Note 10 Lite и Galaxy A91.

Това не е първият телефон от междинен клас на тази компания. През 2015 година бе пуснат One Plus X. Явно към този момент е пристигнал момента за още един подобен опит.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР