Омръзнала двойка отклони привидно безкрайните списъци с чакащи на NHS,

...
Омръзнала двойка отклони привидно безкрайните списъци с чакащи на NHS,
Коментари Харесай

Умела британска двойка победи списъците с чакащи на NHS – като резервира зъболекар на 5 900 мили

Омръзнала двойка отклони видимо безкрайните описи с чакащи на NHS, като прелетя 5 900 благи до Тайланд за обзор при ортодонт.

Отчаяни пациенти вадят зъбите си сами, до момента в който милиони чакат да посетят ортодонт, до момента в който депутатите показват опасенията си, че гласоподавателите би трябвало да търсят частни грижи и да правят „ дикенсовско “ зъболечение „ Направи си самичък “. Ашли Далтън от Лейбъристката партия сподели, че е по-лесно да се сдобиете с билети за Тейлър Суифт, в сравнение с да получите среща в NHS, когато някои хора оповестяват за шестмесечно очакване.

23-годишната Джамайка Кели реши да се свърже със ортодонт по време на петмесечния си престой в раница с приятеля си Сам Остин, 23. По време на пътуването двойката посети Малайзия, Япония и Индонезия, преди да завърши в Тайланд. Няколко седмици преди да отлетят назад за Обединеното кралство, Ямайка и Сам вземат решение да се възползват от евтиното лекуване и неналичието на описи с чакащи, като отидат на ортодонт в Ао Нанг, Краби, Тайланд з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР