Омразата не стихва, хаосът продължава, разрухата се задълбочаваВ ЦИК бяха

...
Омразата не стихва, хаосът продължава, разрухата се задълбочаваВ ЦИК бяха
Коментари Харесай

Светлата Тилкова-Алена с астропрогноза за вота за НС за „Труд”: „Продължаваме промяната“ ще ускори кризата в България

Омразата не стихва, хаосът продължава, разрухата се задълбочава
В ЦИК бяха изтеглени посредством чоп номерата на партиите и на обединенията за изключителните парламентарни избори на 14 ноември.

Астрологичният пъзел е спретнат, само че е с две лица. Първото, същинското лице е астрологично заложеното на партиите и обединенията. Второто, е лицето на измамата поради манипулираният посредством изборните машини избор. Последните два избора за Народно заседание бяха манипулирани, в този момент ще е същото. Това, което астрологичните конфигурации не ни разкриват, е в чий интерес ще е измамата. На този стадий не съм сигурна, че изборните операции за парламент ще са в интерес на Радев.

Истински победител на изборите няма да има. Омразата в обществото към момента не е успокоена посредством страдалчество, така че не трябва да сме оптимисти и да чакаме разсъдъкът най-сетне да надделее. България продължава да е в положение на революция, която в друго време щеше да е кървава. Правителство мъчно ще бъде формирано, даже и при самомнението на двамата „ честни “ херои, творящи легенди и митове посредством " Продължаваме промяната ".

Коалиция  „ Продължаваме Промяната “

За тази коалиция и нейните създатели към този момент дадох своето -->. Астрономерологичното ми пояснение за “Продължаваме промяната” е отрицателно като последствия за България, само че най-малко първоначално положително за персоналното замогване на двамата ѝ татковци. Парите са задачата, властта е пътя към постигането й. Измамата е оправдана, тъй като задачата е „ благородна, спасяването на България “. „ Политическа партия “ си подадоха документите и бяха регистрирани в ЦИК преди ретроградния Меркурий, добър ход. После от доста превъзбуда за мечтаното болшинство на „ почтените “ в 47 Народно събрание сами си лишиха преимуществото с регистрацията в обединението на нова партия по време на назадничав Меркурий.

Композитната дата сред четирите партии е притежател на кармична отплата с българското общество и на несъответствуващи последователи, които първоначално ще поддържат „ Политическа партия “, само че сега, в който открият, че бързото замогване по " почтен и честен метод " е мираж, ще ги изоставят.

Подвластни на осцилация 11 и Съдбовно послушание тези хора нямат късмет по натурален път, посредством действителни гласове, да доближат до сформиране на коалиция на „ почтените “ в Народно събрание и държавно управление. Реалността на манипулираните машини обаче може да се окаже друга и от 6-8 % фактически избрали да гласоподават за „ Политическа партия “, те да подскочат даже до второто място. При втория вид рецесията в България ще се форсира, а народа ще отвърне с митинги и принуждение.

Бюлетината с номер 25 им дава късмет за триумф, в случай че приказват премерено и най-малко единият от двамата спасители не прави усещане на човек битуващ в друга действителност, обграждащ се с несъответствуващи познанства.

Коалиция  „ ГЕРБ - Съюз на демократичните сили “

Надявах се след изборите през юли изгубеният разсъдък на Борисов да се върне и ГЕРБ да се яви независимо на изборите. Заради политическият мъртвец на Съюз на демократичните сили носен от ГЕРБ разрухата в партията продължава. Новото съглашение за коалиция подписано сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили според композитната им дата в персонална година на страсти, в месец на страсти и в ден на несъответствуващи партньорство.

Документите за регистрация са импортирани в ЦИК в ден на кармична отплата за ГЕРБ и на материални желания за Съюз на демократичните сили. Решението на ЦИК е под номер на ново начало, само че забраняващо припряност. Издадено е в ден на страсти, от които няма по какъв начин да се отърват, изключително при почналото ретроградно придвижване на Меркурий.

ГЕРБ-СДС ще са първа мощ с най-вече гласове на изборите, даже след операциите с машините.

Коалиционно държавно управление няма да образуват. Астрологично изчислимо действителните проценти единствено за ГЕРБ са към 32. Заради Съюз на демократичните сили и операция на вота да се радват, в случай че имат с 10 по-малко.

Номера на бюлетината им 32 съответствува с персоналния им ден на промени, в персоналната им година на страсти, в месец на ново начало, което е знак, че гласовете които получават ще са поради загатна от съграденото от Борисов и поради некадърността и съсипия в предходното 7-месечно ръководство под командването на Радев.

Коалиция „ Българска социалистическа партия за БЪЛГАРИЯ “

Българска социалистическа партия продължава да се самоунищожава, а би трябвало да набира мощ при политическия безпорядък в страната. Астрологичното ми пресмятане от преди три години, че партията не е припозната, а единствено е използвана от Радев, не се харесва от управлението на Българска социалистическа партия и разумно партията изживя на отминалите избори най-големия си срив за предходните 30 години.

Подписали са съдружно съглашение в персонална година на ново начало, в месец и ден на ново начало, само че може да е в отрицателна, а не в позитивна посока и да им отнеме гласове, макар, че имат шанса да получат повече от предишните избори.

Номера им на регистрация в ЦИК е притежател на условие за размисъл и послушание, само че както и внасянето на документите, е в месец и година на ново начало и в ден на несъответствуващи партньорства, в това число и с гласоподавателите, поради един необикновен факт. Хората, които гласоподават за Българска социалистическа партия одобряват, че тяхната партия прави коалиция, тъй като се опасява от изборите и е неуверена в изборните резултати.

Като астрологично пресмятане Българска социалистическа партия имат шанса да бъдат втори на изборите, само че каква част от техните гласове ще бъдат пренасочени към „ почтените “, не може да бъде астрологично изчислено. Предупреждавам, в случай че се окажат в позиция позволяваща им договаряния за съдружно държавно управление, не трябва да се обвързват с протестните партии, още по-малко с " Продължаваме Промяната ", тъй като по този начин ще предизвестят недалечния още по огромен срив на Българска социалистическа партия.

Бюлетината с номер 33 е притежател на стабилизация, само че не на постигнатото през последните месеци, а на това, което ще реализиран от тук нататък. Обещава им бъдещи позитиви в персоналната година на ново начало за Българска социалистическа партия, в месец на послушание и в ден на стабилизация, само че не безплатно, а при верни дейности.                     

Движение за права и свободи

Движение за права и свободи както постоянно са правилни на себе си, практични, не разрешават на страстта да им бъде стопанин. Блестящ е хода им с издигането водача на партията за кандидат-президент. Гласуването с един номер за парламент и президент и при положително ориентиране по места блокира шанса да бъдат машинно прехвърляни гласове от Движение за права и свободи към други партии.

Личната година според регистрацията на Движение за права и свободи е на материални триумфи и на кармична отплата с индивида унизил достолепието на тези хора. Шансовете, както постоянно са им положителни, ще си вземат своето.

Бюлетината с номер 17 е притежател на кармична отплата съвпадаща с въздействието на годината за Движение за права и свободи. Месецът е на страсти, денят - на компликации, подбудени от странични фактори, което е знак да бъдат доста наблюдателни, с цел да не изгубят гласове отклонили се по виртуалния си път.

„ ИМА ТАКЪВ НАРОД “

Бавно, само че неизбежно върви към своя заник тази партия. Заради моментните астрологични съставни елементи към момента не се обрисува опцията да изпаднат под 4-те %.

В персонална година на стабилизация, в месец и ден също на стабилизация са импортирани документите й за регистрация в ЦИК. Толкова трептения на стабилизация са негатив, тъй като обвързват с предишното и лишават от бъдеще.
Мястото им в Народното събрание няма да е водещо, а в случай че се включат в коалиция на „ почтените “ незабелязано ще се окажат отвън политическия живот на България, което по този начин или другояче ще се случи.

Бюлетината с номер 24 е към този момент четвърто повтаряне на стабилизацията, а това е сериозен негатив. Народа е казал- доста хубаво, не е на добре, още повече когато бюлетината е теглена в ден на Съдбовно послушание.

Коалиция „ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ - ОБЕДИНЕНИЕ “

Демократична България според композитната карта с съдружните им сътрудници са в персонална година на промени, които лъкатушат сред позитивни и негативни. Звездната карта на Демократична България разкрива, че нагледно казано са пред експлоадиране, ври и кипи в партията, водят война между тях и най-после сами ще се самоунищожат.

Документите им са подадени за регистрация в ЦИК в персонална, година, месец и в ден на световна смяна, само че поради ретроградния Меркурий ще бъде непредвидена и отрицателна.

Номерът им на регистрация е привързан с условието за стабилизиране на постигнатото, само че в случай че то е разнобой, ще стабилизират само личната си съсипия.

Бюлетината с номер 30 предизвестява, че може да се окажат подведени от привидните им последователи и да тръгнат към историята.

Коалиция „ ИЗПРАВИ съдебна експертиза БГ! НИЕ ИДВАМЕ! “

Астрологичната прогноза за тази коалиция е непотребна. Нарочно някой да им беше вредил, по отрицателни астроаспекти нямаше да успее да им докара. По натурален път нямат шанса да участват в 47-ото Народно събрание. Възможно е посредством манипулиране на машините, в случай че някой реши, че са комфортна численост за „ почтените “.

Личната година на обединението според композитната дата сред четирите партии е на компликации. Документите за регистрация са импортирани по време на назадничав Меркурий, в месец на компликации и ден на отрицателни промени.

Номерът на решението за регистрация усилва негативните страсти, които поради деня на изтегляне влачат и непреодолими компликации.

Бюлетината е с номер 31. Отново са орисани на компликации от бюлетината, изтеглена в година на компликации, в месец на промени и в ден на отрицателни страсти, от които няма избавяне.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР