Омразата е доста силна дума – но и много реална.

...
Омразата е доста силна дума – но и много реална.
Коментари Харесай

Зодиите, които са способни да мразят най-силно

Омразата е много мощна дума – само че и доста действителна. Разбира се, в нея няма нищо хубаво.

Омразата няма по какъв начин да накара естествения човек да се усеща добре, а тъкмо противоположното – нормално го слага в обстановка на психическо натоварване. Самата дума е натоварена с доста мощни, само че мрачни сили. За страдание, при някои хора тя е част от тяхната действителност. Има такива мизантропски знаци в астрологията, които просто се отдават на омразата, в случай че им падне комфортен случай.

Такива хора се любуват на омразата си, като че ли се хранят с нея. Някои от тях черпят прекалено много негативна сила просто, като дават на другите да схванат какъв брой доста ги ненавиждат. Един много прочут подобен феномен са, да вземем за пример, „ злобарите “ в обществените мрежи. Те са в действителност неприятни със своята ненавист - и въпреки всичко ги има измежду нас.

Кои зодии са най-склонни към такова отрицателно възприятие като омразата?

1. Стрелец

Стрелецът, в действителност, не ненавижда в същинския смисъл на тази дума – само че нерядко държанието му е такова, та може да решите, че сте обект на ненавист от негова страна. Той може внезапно и без никаква причина да спре да поддържа връзка с вас. И в случай че вашият ужким „ другар “ Стрелец не ви е споделил това, то е, тъй като ви е изоставил за цялостен живот. Той ви е мразел безмълвно – а в този момент продължава напред, само че без вас.

Може да се съгласим с едно: Стрелците ненавиждат краткотрайно, просто не живеят в това положение дълго, тъй като лишава скъпото им време – това време, което биха могли да отделят за фантазиите си. Ето за какво пет пари не дават за другите, измежду които „ други “ са и някогашните им другари.

2. Везни

Когато Везните намразят, те са в челните ранглисти по това си отрицателно възприятие. Малцина са способни да ненавиждат по-силно от тях.

Обикновено им се разминава, тъй като другояче се преструва на грижовни и, че обичат всички хора – само че това е единствено маска. Когато ненавиждат, то е от дъното на душата им. Те нямат самообладание да проучват дали си коства и има ли в действителност причина да ненавиждат индивида, обект на тяхната злоба. Издават бърза и безапелационна присъда – но тя е дефинитивна, един път вечно и не предстои на обжалване.

Искрено имат вяра, че са най-хубавите измежду всички хора. Повечето Везни са егомани. Те постоянно са прави, а вие в никакъв случай.

3. Овен

Ако си роден под този враждебен знак, несъзнателно ставаш притежател на ненавист. При това, колкото и да е парадоксално, омразата на Овена е подбудена от най-хубави усеща: той си има вяра, че ненавижда единствено злото – а с положителните хора е добър. Лошото е, че в неговия случай важи поговорката: „ Покрай сухото гори и суровото “.

Овенът желае да обича и да бъде обективен, само че просто много рядко реализира това.
Ето кои са най-МРАЗЕНИТЕ зодии, само че изцяло безпричинно
Забелязали ли сте, че има някои хора, които мъчно се схващат с който и да било? Те са особняци, които не се харесват на всеки и сами...
Прочети повече
И когато махалото в метронома на страстите се залюлее, нормално омразата натежава. Тогава той я излива върху близките, без да го е грижа кой отговорен, а кой почтен. Виновните, естествено, заслужават ненавист, а почтените – да са се пазили!

4. Лъв

Това е знакът, прочут като най-хубавият и с покровителствено отношение към хората – само че малко на брой знаят, че той и ненавижда най-силно.

Не са нужни доста старания, с цел да накарате Лъва да нападне врага си. Когато ви нападна, той става несъизмерим, злобен, безсърдечен и цялостен с пренебрежение – без значение основателно или не. Нищо чудно да се уплашите за живота си при положение, че извадите неприятния шанс някой Лъв да ви намрази.

5. Скорпион
По какъв метод ни ЛИПСВА всяка зодия, когато не е с нас (КЛАСАЦИЯ)
Нека забележим какви усеща поражда у нас неналичието на всеки от зодиакалните знаци. Астролозите вършат своята ранглиста за най-влиятелните прочие..
Прочети повече
Омразата е едно от възприятията, които зареждат Скорпионите с сила. Когато ненавиждат, те стават изключително витални, подготвени са на всичко – изключително, в случай че са намразили хора, които до тогава са им били близки.

Отличителна тяхна линия е, че владеят добре и управляват омразата си, като я употребяват извънредно дозирано, целеустремено и по съсредоточен метод. Скорпионът не се хвърля незабавно в офанзива като Лъва - той възнамерява грижливо отмъщението си. Изчаква най-подходящия миг, с цел да нанесе съдбовния удар – без значение дали това ще е злобна засегнатост или акт на принуждение. Скорпионът е доста нечовечен, жесток и нападателен знак, който в среда на ненавист и злоба се усеща добре, тъй като от тази среда се зарежда със мощна сила.

6. Близнаци

Когато ненавиждат, Близнаците са склонни да ненавиждат всичко в близост – освен хора, само че колкото и да е необичайно, животни и даже предмети, които те във въображението си надаряват с човешки черти, с цел да станат почтени за омразата им. Ако в близост пък няма нещо, което да поеме ненавистта им, ненавиждат себе си, тъй като не са съумели да намерят подобен обект – това ненапълно ги облекчава

Близнаците в никакъв случай не приказват за своята ненавист. Затова никой няма да ви смути и обърка повече от тях – тъй като, по този начин замаскирани, стават неразбираеми в дейностите си. Те в никакъв случай не поемат отговорност за неуспех или крах, само че ненавиждат оня, който сметнат за отговорен в тази ситуация. Много постоянно омразата им е подбудена от чиста злоба - желаят неща, които нямат, а други хора имат. И вместо да поставят старания с честен труд да се снабдят с такива неща, те стартират да ненавиждат свирепо – за тях това е много по-лесно.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР