Омлетът е едно от най-популярните и най-прости ястия в нашата

...
Омлетът е едно от най-популярните и най-прости ястия в нашата
Коментари Харесай

5 начина да направим омлета още по-полезен

Омлетът е едно от най-популярните и най-прости ястия в нашата диета. Оказва се обаче, че можем да го създадем извънредно потребен за нашето здравето единствено с няколко дребни добавки, написа zdrave.to.

Добавете още зеленчуци. Ако харесвате бъркани яйца, прибавете още зеленчуци и не забравяйте други здравословни съставки като месо и сирене. Зеленчуците също ще наситят това ядене с фибри и витамини, което ще го направи по-полезно и ще провокира по-дълго чувство за задоволеност.
Изберете вярното олио за готвене. Най-често срещаното неправилно разбиране е да се направи омлет с олио. Направете избор в интерес на зехтина, кокосовото масло или кравето масло. В противоположен случай наличието на нездравословни мазнини в омлета ще пораства.

Добавете още протеини. Ако желаете да се отървете от непотребното тегло и да изградите мускули, тогава прибавете протеини към диетата си. В случай на омлет, в допълнение към яйчните протеини, да вземем за пример, гъбите могат да подсилят резултата.

Изберете подобаващия самун. Много от нас избират да ядат бъркани яйца с самун и в това няма нищо неприятно. Просто направете избор в интерес на пълнозърнестия самун или го комбинирайте с плодова или зеленчукова салата.

Правилната фалшификация. Добавете подправки, които форсират метаболизма. Те могат да включват кимион, червен пипер, черен пипер и други сходни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР