Омъжена жена разказа как мъжът ѝ я оставил да прави

...
Омъжена жена разказа как мъжът ѝ я оставил да прави
Коментари Харесай

Майка на две деца: Правих оргия с 18 мъже, а съпругът ми им раздаваше кондоми

Омъжена жена описа по какъв начин мъжът ѝ я оставил да прави оргия с 18 мъже, като самият той им раздавал презервативи през цялата нощ.

Луси, която е на тридесет и нещо години, описа за своя опит в секса с многото мъже в подкаста "Секс каузи ".

Майката на две деца от Австралия твърди, че е израснала в религиозно семейство и постоянно е фантазирала за секс с непознати.
По думите ѝ, брачният партньор ѝ е дал своята цялостна благословия за оргията и я "подкрепял напълно " в реализирането на нейната фикция.

"Това постоянно води до страховит секс за нас двамата ", отбелязва дамата.

След като тя първо пробвала секс с десетима мъже по едно и също време, дамата го направила и с 18 едновременно. Мъжът ѝ пък раздавал кондомите по време на извратеното секс празненство.

"Повечето мъже ги виждах за първи път, по тази причина бе прелестно да зная, че имаше някой, който да се грижи за моята сигурност. Съпругът ми обича да гледа моите изражения на лицето, тогава той е като дете в сладкарски магазин.

Шегува се, че няма проблем да си дава назаем играчките, само че единствено в случай че му бъдат върнати във типа, в който той ги е заел ", споделя още Луси.
По думите на дамата, оргиите с мъже ѝ давали същинско възприятие на "власт и задоволство ", както и "чувство за надзор ".

"Част от фантазията е, че аз не познавам тези мъже, те са цялостни непознати, по тази причина няма съдене и упования. Няма нищо по-хубаво от група момчета, които се редят в редица, с цел да обхванат в мен, а аз даже не знам техните имена, от време на време даже и лицата им не виждам ", споделя още развратната стопанка.

Жената е безапелационна, че и в бъдеще ще продължи да прави оргии с мъже.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР