Оливия Колман ще смени Клеър Фой в ролята на кралица

...
Оливия Колман ще смени Клеър Фой в ролята на кралица
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II ще има ново лице в трети и четвърти сезон на „Короната”

Оливия Колман ще смени Клеър Фой в ролята на кралица Елизабет II в трети и четвърти сезон на хитовия сериал (Netflix). Aз персонално привиквам мъчно с нови лица за една и съща роля, само че сериалът се развива във времето и може би в действителност не е добра концепция просто да се гримира все по-състаряващо Фой за идващите сезони.

Клеър Фой подвигна летвата на най-скъпия сериал на Netflix доста високо, получи „ Златен глобус ” за осъществяването си и е разумно да даде и някой и различен съвет на идната в ролята на кралицата.

„ Няма елементарен метод да се изиграе кралицата. Тя би трябвало да се открие и евентуално Оливия ще открие доста неща, които аз не съумях. ”, сподели за Фой при приемането на премията за английски актьор на годината. „ Мисля, че най-важното е просто да го направи, без да мисли за никой различен, който го е направил преди. Това е доста предизвикателна роля, само че тя знае какво прави. Напълно ще преоткрие ролята и ще я направи своя. ”

Сериалът покрива към десетилетие от живота на във всеки сезон, а актьорите не могат да остаряват толкоз бързо. Във втори сезон те са леко състарени, тъй че Клеър Фой да може да изиграе ролята до 1963-64 година

Но да не споделяме „ довиждане ” на Клеър Фой още. Преди Оливия Колман да постави кралската, следва да забележим втория сезон на „ Кралицата ” – един сериал, който горещо ви предлагам да гледате.

Премиерата му е на 8 декември по Netflix.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР