Олимпийският шампион и световен рекордьор в спринта на 100 и

...
Олимпийският шампион и световен рекордьор в спринта на 100 и
Коментари Харесай

Най-малко 10 000 зрители се очакват на първия мач на Болт в Австралия

Олимпийският първенец и международен рекордьор в спринта на 100 и 200 метра Юсейн Болт (Ямайка) чака да бъде нервозен в дебюта си за австралийския футболен клуб Сентрал Коуст Маринърс в петък в домакинската контрола против аматьорски противник. На стадион " Госфорд " се чакат минимум 10 000 фенове, а срещата ще бъде излъчена директно по локален ефирен канал.

Болт призна, че към момента не е в оптимална физическа форма и има компликации със скоростта на играта, само че наставникът на Маринърс Майк Мълви удостовери, че осемкратният олимпийски златен медалист в спринта ще вземе присъединяване в инспекцията.

Training is heating up ahead of Friday night's return to @CCStadium! Have you secured your tickets?

Training Gallery https://t.co/AbFZHxpQhW#CCMFC #ALeague pic.twitter.com/Hap5y31wDJ
— Central Coast Mariners (@CCMariners) August 28, 2018 " Ще има нерви сигурно. Все отново тук към този момент не става въпрос за благотворителен или шоу мач. Преследвам фантазията си за нова кариера във футбола и е обикновено да съм поизнервен. Сигурно ще върша неточности, няма да бъде съвършено показване, само че ще дам всичко от себе си, когато вляза на терена ", разяснява 32-годишният ямаец.
Болт тренира за ляво крило и чака да играе 15-20 минути против селекцията от най-хубавите локални дилетанти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР