Олимпийските ни шампионки по художествена гимнастика изпратиха специален поздравителен клип

...
Олимпийските ни шампионки по художествена гимнастика изпратиха специален поздравителен клип
Коментари Харесай

Олимпийските шампионки по художествена гимнастика със специален видеопоздрав за зрителите на БНТ

Олимпийските ни шампионки по художествена гимнастика изпратиха специфичен приветствен клип за феновете на Българска национална телевизия по време на престоя си в японския град Мураяма.

Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова са на специлано посещаване в страната на изгряващото слънце, където в последните няколко дни организираха тренировки с деца от локалните клубове и даже бе открит техен монумент в Мураяма.

В приветственото видео родните грации описват за част от тези си действия, а най-после споделят и какво им следва до края на визитата им в Япония.

" Здравейте, намираме се в Мураяма! Тук сме от към този момент четири дни, хората ни посрещнаха доста топло и към този момент имахме опция да се докоснем до японската просвета още веднъж. Също по този начин присъствахме на откриването на наш монумент. Имаше специфична гала и сме в действителност трогнати от това какъв брой доста ни почитат хората тук. Хората се грижат и за нашия комфорт, а в лобито на хотела на всички места има наши фотоси и даже са изработили хартиени медали от Токио, с които всеки може да се снима. Накрая на престоя ни имаме продукция тук в Мураяма и мастър клас в Токио. Поздрави от Мураяма ", обявиха златните ни медалистки от ЛОИ Токио 2020.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР