Олимпийските кръгове ще бъдат монтирани на Айфеловата кула преди Летните

...
Олимпийските кръгове ще бъдат монтирани на Айфеловата кула преди Летните
Коментари Харесай

Олимпийските кръгове ще бъдат монтирани на Айфеловата кула, по случай Летните олимпийски игри

Олимпийските кръгове ще бъдат инсталирани на Айфеловата кула преди Летните олимпийски игри в Париж през 2024 година, оповестява вестник Le Parisien.

„ Както по време на предходни олимпийски игри, пет големи кръга ще бъдат инсталирани на най-символичното място в Париж - Айфеловата кула. Този монумент е един от най-известните и разпознаваеми измежду туристите, хиляди хора идват всеки ден, с цел да се снимат в подножието му “, се споделя в публикацията.

Отбелязва се, че пръстените ще би трябвало да бъдат сложени на височина от почти 60 метра сред първия и втория етаж на кулата. Размерът на структурата ще бъде 29 метра широчина и 15 метра височина.

Летните олимпийски игри през 2024 година ще се проведат от 26 юли до 11 август и ще бъдат предавани по Българска национална телевизия. В конкуренцията ще вземат участие състезатели от 206 национални олимпийски комитета, както и тим на бежанците.

Повечето събития ще се проведат в Париж. Ще бъдат употребявани 35 спортни уреди, 14 от които са ситуирани на 10 километра от олимпийското село.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР