Олимпийската шампионка с ансамбъла ни по художествена гимнастика Мадлен Радуканова

...
Олимпийската шампионка с ансамбъла ни по художествена гимнастика Мадлен Радуканова
Коментари Харесай

Олимпийската шампионка Мадлен Радуканова подкрепя кампания за разделно събиране

Олимпийската шампионка с ансамбъла ни по художествена гимнастика Мадлен Радуканова поддържа акция за разделно събиране на боклуци.

Диамантеното ни момиче ще бъде част от RE-спортувай: „ Детски фестивал на преработването “, който ще се организира от 10 до 14 часа на 4 юни на стадион „ Юнак “ (парк „ Борисова градина “, сред Националния стадион и метростанция „ Васил Левски “).

Входът е алегоричен - 5 пластмасови бутилки.

Събитието започва в 10 часа на 4 юни с Куклен спектакъл за най-малките. В основните функции ще бъдат кофите-чудовища от Театър на приказката, които хапват хартия, метал, пластмаса и стъкло.

Официалното разкриване е в 11 часа, след което следват занимателни игри с четири нови спорта: хокей с пластмасова бутилка, рециклиращ баскетбол, мукавен футбол и тенис с хартиена топка. Тези спортове нямат искания да са олимпийски, само че пък оказват помощ да даваме нов живот на отпадъците и да пазим природата си по-чиста.

За най-хубавите рециклиращи спортисти са планували доста дарове.

Всеки клиент на 4 юни ще получи и безвъзмезден билет за Ден 2 на фестивала (11 юни, събота) под надпис ”Виж къде отиват разделно събраните боклуци “, който ще се организира в Образователния център за преработване и инсталацията за сепариране на пластмаса, хартия и метал на ЕКОПАК България.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР