Олимпийската медалистка от предходния ансамбъл на България по художествена гимнастика

...
Олимпийската медалистка от предходния ансамбъл на България по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Златно момиче с нова отговорна социална кауза

Олимпийската медалистка от предходния отбор на България по художествена гимнастика Ренета Камберова има нова виновна обществена идея. Световната шампионка става основател на спортните шампионати за деца в риск за общините Пазарджик и Пловдив.

Грацията, която управлява спорта в родния си град, ще докара тим от Пазарджик и на националния първенеца. Това показа ръководителят на Българска противоречива федерация за деца в риск Анатоли Илиев, който даде особено изявление за „ Спортно шоу Гонг “ по Дарик радио.

Надпреварата ще се организира на 23 април (вторник) от 9 до 12:30 часа в комплекса „ Спортна София “ в Зона Б-5. Състезанието ще бъде в шест типа спорт – футбол на дребни малки врати, баскетбол, лека атлетика, тенис на маса, таекуон-до и бадминтон.

Във връзка с идната конкуренция Анатоли Илиев показа още, че 250 деца от цялата страна са декларирали присъединяване.

„ Нашата цел е най-хубавите деца през годината да победят, ще дойдат и доста нови деца. На всяко едно ще дадем подарък. Това, което в действителност желаеме да създадем, защото ще присъстава и заместник-председателката на Държавната организация за протекция на детето, е да създадем среща с всички ръководители и да сложим въпроси, които през годината сме дискутирали – за изискванията по места на децата да спортуват, за спомагателните тласъци, които могат да се отпускат по общини “, сподели Илиев.

„ Рени Камберова ще докара тим от Пазарджик, тя е доста инициативна и желае да съставлява федерацията в целия пазарджишки и пловдивски район. Ще има доста изненади на следващия ден. Очакваме и Велчо Горанов да участва “, разяснява още Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР