Олимпиаската шампионка по художествена гимнастика Лаура Таатс е с лека

...
Олимпиаската шампионка по художествена гимнастика Лаура Таатс е с лека
Коментари Харесай

Лаура Траатс е с лека травма преди световното първенство в Япония

Олимпиаската шампионка по художествена гимнастика Лаура Таатс е с лека травма, която е в развой на лекуване, това заяви за БНР генералният секретар на БФХГ Росина Атанасова и добави:

" Притеснително беше възобновяване на Мадлен Радуканова, която се завърна със стрес фрактура от олимпийските игри. При нея всичко върви добре. Направи мощна и сполучлива серия от физиотерапия и към този момент тренира интензивно. Боряна калейн и Татяна Воложанина са в положително здраве и навлизат от ден на ден и повече във форма. Силно се надявам да се показват мощно и сполучливо на международното състезание "
В подготвителната зала на " Арена Армеец " се организира контролно за двете ни националки, които ще показват България на шампионата на планетата в Япония, което ще се организира от 27-ми до 31-ви октомври.
Проверката мина пред погледа на най-хубавите ни интернационалните и национални съдийки Мария Гигова, Мария Петрова, Филипа Филипова, Даниела Велчева, Християна Тодорова, Росина Атанасова, Божидара Рачева и Виктория Данова.
И двете ни национални състезателки демонстрираха своите композиции на оптимално равнище, не икономисваха нищо и в хода на контролното бяха поправени някои позволени грешки и бяха дадени последни инструкции преди отпътуването им за международното.
Генерална подготовка и за двете ще бъде Държавното клубно състезание, което ще се организира на 12.10. (вторник) - за първи път в България по нов формат и награден фонд, което ще излъчи клубния първенец на България.
След това съревнование Боряна Калейн и Таня Воложанина ще вземат присъединяване на World Challenge Cup в Клуж, Румъния (15-17 октомври), което ще е и последното им присъединяване преди да заминат за Япония, където дружно с ансамбъл-жени ще показват България на международното състезание.
За ансамбълът ни последната инспекция преди Мондиала ще е присъединяване в кръга от веригата Гран При в Марбея (Испания).
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР