Олигархичен модел на Банско вижда Асен Генов. Само десет дни

...
Олигархичен модел на Банско вижда Асен Генов. Само десет дни
Коментари Харесай

Скандал заради Банско между Владо Каролев и Асен Генов

Олигархичен модел на Банско вижда Асен Генов. Само 10 дни на сезон имало тапи на Банско. Пред Нова тв той показа, че решението на Министерски съвет за втория въжен превоз бил в нарушаване на няколко закона. Можело да се даде пътя на консеция и туристите да се извозват с електробуси. Апетитни хапки от България се разпределяли до комфортни на властта олигарси, счита Асен Генов.

Явно гледаш Пирин от паветата, нападна икономистът Владимир Каролев. Този човек не е стъпвал в Банско, захапа Генов. Едно и също приказваш 15 години, продължи икономистът. Той акцентира какъв брой постоянно има опашки за пистите. Няма значими нарушавания на Пирин, съгласно икономиста.

Протестът за отбрана на Пирин е политически, по мнението на Каролев. Част от протестиращите били претенденти за депутати. Имало опит да се спре развиването на зимния спорт у нас. Асен Генов нападна Каролев, че имал ползи в Банско, тъй като имал запориран хотел в курорта. Ти в час ли си, реагира Владимир Каролев. Ти си паркетен еколог, продължи икономистът. Ти не вървиш на избори, а си се пришил там, захапа той Генов.

Генов не можа да отговори на Владимир Каролев по какъв начин по този начин два пъти по-малката Словакия е в пъти по-развивна в ски туризма у нас. Освен това протестърът съобщи, че едвам 10 дни в годината имало коли, които отивали към пистите на Банско и предложи да по тесния път, който едвам побира две коли да се пуснат електрически рейсове, вместо да се направи втори въжен превоз. "Явно гледаш Пирин от паветата, в случай че сте се качвали по пътя ще знаете, че две коли мъчно се разминават, камо ли рейсове, опашките са всяка заран часове наред. Банско има безусловно противоречие от потенциала на пътя и кабинките горе.

Псевдозелените го вършат това от 2002 година и съда неколкократно е казвал, че няма нарушаване. Каролев се разгневи на бръщолевенията на Генов, като нееднозначно го попита: "Ти в час ли си, бе? Ти вманиачен ли си, естествен ли си?. "Това е чисто политически митинг, повече от половината са взели участие в изборите. Има опозиция в развиването на зимния спорт у нас ", приключи Каролев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР