Олексий Данилов, секретар на Съвета за национална сигурност и отбрана

...
Олексий Данилов, секретар на Съвета за национална сигурност и отбрана
Коментари Харесай

Украйна заплаши Кронщат и Камчатка с нови ракети

Олексий Данилов, секретар на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна (СНБО), разгласява видео, което съгласно него демонстрира тестване на ново ракетно оръжие украинско произвеждане , оповестява Руската работа на Би Би Си.

" Севастопол чака, Камчатка чака, Кронщат чака.. . ", разяснява видеото Данилов, без да прецизира характерностите на показаната ракета. (Кронщат е град в региона на Санкт Петербург, тясно обвързван с историята на Военноморските сили на Русия - бел.ред.)

" Ракетната стратегия на президента на Украйна в деяние. Тестовете са сполучливи, приложението е дейно ", добави секретарят на СНБО.

Както написа Украинская истина, базирайки се на собствен източник, това видео е обвързвано с, че у краинските далекобойни оръжия са съумели да поразят цел на разстояние 700 км.

" Минстратегпром (Министерството на стратегическите промишлености на Украйна) — (отчете) за личното си произвеждане. Успешно потребление на нашите далекобойни оръжия: задачата е изумена на 700 км! " - сподели Зеленски по-рано в четвъртък.

Въз основа на тази цифра медиите свързаха думите на президента на Украйна с нападението на летището в Псков в сряда вечерта. Губернаторът на Псковска област заяви за офанзива с дрон, съветското министерство на изключителните обстановки удостовери вредите на военнотранспортните самолети Ил-76, без да прецизира броя на потърпевшите машини.
 Подоляк: Войната към този момент е на съветска територия
Подоляк: Войната към този момент е на съветска територия

Няма смисъл Киев да влиза в Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР