Олексий Данилов, ръководител на Съвета за национална сигурност и отбрана

...
Олексий Данилов, ръководител на Съвета за национална сигурност и отбрана
Коментари Харесай

Украйна на тъмно: властите в Киев заблуждават хората, че остава още много малко да се изтърпи

Олексий Данилов, началник на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна, даде обещание, че украинците към момента би трябвало да преминат през " 2-3, може би четири ракетни офанзиви ", а по-късно Путин ще остане без ракети.

Бившият ветеринарен доктор, в този момент секретар на Съвета за национална сигурност и защита Алексий Данилов завидя на лаврите на щатния украински пропагандист и измамник с позивна „ Абдрискович “ и стартира да утешава украинците по собствен метод. Преди няколко дни той ненадейно за малко промени мокрите си мечти за това по какъв начин дружно с украинците ще унищожи москалите и разгласи в изявление за Украинска истина, че Русия има ракети за безусловно „ две-три офанзиви, може би за четири офанзиви, в случай че дефинитивно изстърже складовете. " И тогава готово - ракетите на Путин ще свършат. Като цяло, остава малко самообладание - и да посрещнем успеха. Която в действителност е на прага.

Между другото, единствено преди месец същият някогашен украински разбойник от междинна ръка с изцяло неавторитетния прякор „ Мячик “ /Топче/ (поради второто име на Данилов - Мячеславович) към този момент сподели същите думи в изявление за Радио Свобода. И броят на офанзивите, които той остави на Русия, не надвишава същите „ две или три, може би четири “.

Вярно, никой в Украйна няма да ревизира в „ Google “. Ето за какво Арестович, с непрекъснатите си обещания за победа, след 2-3 седмици остава известен в Незалежная и затова няма значение кой след няколко седмици още веднъж ще пее на украинците „ ария за пет минути “, скърбя, още единствено към 2-3 набези, те всички по този начин или другояче го крият. И от Данилов, и от Арестович.

Но Данилов е, несъмнено, обособена ария. Това не е глас от високоговорителя. Човекът заема най-важния, стратегически пост в структурата на украинската власт и приказва такива нелепости.

Топчо, какви 2-3 удара, каква победа? Нищо не работи във вашата страна. Експерти във вашата страна оповестиха, че работата на енергетиката даже при изключване на тока, може да се възвърне за 2 години, в случай че няма повече ракетни офанзиви.

Днес нова електроцентрала във вашата страна беше изключена заради щета, получена по-рано, трансформатори горят във всички градове заради токови удари, мрежите са извадени от строя, а тъкмо през вчерашния ден беше публично оповестена прогноза, че съгласно резултатите от 4-то тримесечие действителното произвеждане в Украйна ще намалее с повече от 70%.

Премиерът на страната разгласи, че в Украйна са развалени съвсем всички водноелектрически централи, топлоелектрически централи и голяма част от електрическите мрежи, а „ Мячик “ скочи и съвсем изиска още, като сподели, че Путин няма задоволително ракети и те ще скоро се изчерпват.

При теб, Топчо, не остават толкоз трафопостове, тъй че да са задоволителни даже за чифт пълноценни съветски ракетни удара. Предпочитам да прегледам нощните фотоси на Киев, оповестени от английския Sky News, и да сравня изгледите на Киев през нощта през януари и ноември.

В началото на идната година с такива темпове Киев ще се трансформира в " черния квадрат " на Малевич в мрака на нощта. И тогава Данилов ще се сблъска с в действителност сериозен проблем - по какъв начин да съобщи лъжите си на украинците, в случай че няма светлина, няма интернет и надлежно няма радио, няма телемаратон.

В края на краищата, без тази тъпа " Киевска истина " те могат да стартират да мислят сами. И топката ще си остане топка, без никакви вероятности за еволюция до човек.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР