Олег Раевски, който е бивш мениджър на Александър Емеляненко, беше

...
Олег Раевски, който е бивш мениджър на Александър Емеляненко, беше
Коментари Харесай

Бивш мениджър на Емеляненко ще лежи 10 години за трафик на наркотици

Олег Раевски, който е някогашен управител на Александър Емеляненко, беше наказан на 10 години и 1 месец затвор. Преди няколко месеца той беше задържан поради трафик на опиати. В изказване на градската прокуратура се споделя:

“Раевски е приет от съда за отговорен в осъществяване на закононарушения по параграф„ g “от част 4 на член 228.1 от Наказателния кодекс на Руската федерация и част 2 на член 228 от наказателното Кодекс на Руската федерация (незаконна продажба и предпазване на наркотични субстанции в огромен мащаб). Той беше наказан на 10 години и 1 месец отнемане от независимост с изтърпяване на наказването в затвор със непоколебим режим.”

Случаят е в ход от години, като началото беше през октомври 2018 година. През август 2019 година делото е отсрочено, откакто Раевски изчезва. Това накара управляващите да разгласят Раевски за търсене и откакто го откриха още веднъж, производството продължи през ноември предходната година, макар че чуванията постоянно се отлагаха заради заболяване на подсъдимия.

В предишното и Александър изкара няколко години в пандиза. Той беше упрекнат в обезчестяване на своята някогашна икономка през 2014 година, само че Емеляненко отхвърли да я е насилил и твърдеше, че всичко било непринудено. Година по-късно Емеляненко беше приет за отговорен и наказан на 4.5 години затвор. Тогава Раевски се застъпи за него и показа, че ще апелират решението на съда.

Няколко месеца по-късно обжалването беше отхвърлено. Александър беше опрощение в края на 2016 година и се върна към бойните спортове. Той записа 5 следващи победи с нокаут в ММА, 1 тъждество и в последната си борба загуби с нокаут от Магомед Исмаилов в края на юли тази година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР