Октомври месец започва с добри новини, които ще оставим да

...
Октомври месец започва с добри новини, които ще оставим да
Коментари Харесай

Юлиан Вергов с отличие за най-добър актьор на фестивала “Златна роза”

Октомври месец стартира с положителни вести, които ще оставим да отлежат, с цел да се радваме на усета им още дълго. Актьорът Юлиан Вергов беше отличен за най-хубава мъжка роля на най-престижния кинофестивал у нас, „ Златна роза “, за присъединяване си в българско-германската копродукция “Уроци по немски “, който пък от своя страна се снабди с премията за най-хубава постановка.

Наградата за най-хубава женска роля сграбчи Александра Костова за ролята ѝ в “Петя на моята Петя ” на Александър Косев. Журито на фестивала връчи две дипломи, с които отличи късометражните “Мона Лиза ” и “Хлад ”, а при пълнометражните на самопризнание се радват актьорите от “Жените в действителност плачат ”, в който взе участие номинираната за „ Оскар “ българка.

 
               

" В сърцето на машината " на режисьора е определен за най-хубавият нов български игрален филм. Филмът по същински случай от 70-те години, в който вземат участие Александър Сано, Юлиан Вергов, Христо Шопов, Ивайло Христов и други, получи и наградата за най-хубав сюжет.

„ Това не е първата ни огромна премия, имаме към този момент 7-8 от огромни интернационалните конгреси от Англия, Турция, влязохме и в формалната селекция на фестивала “Сънданс ”, споделя, който извършва основна роля в сполучливата продукция " В сърцето на машината ". С днешна дата поглеждаме към киното с изключително оптимистичен взор – разполагаме с най-малко няколко мотива за горделивост – актьорите ни получават значими самопризнания както у нас, по този начин и по света!
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР