Окръжният съд в Пловдив остави за постоянно зад решетките врачанския

...
Окръжният съд в Пловдив остави за постоянно зад решетките врачанския
Коментари Харесай

Първо в BulNews! Окръжният съд в Пловдив поряза Ичо Транс, не призна медицинските документи на врачанина

Окръжният съд в Пловдив остави за непрекъснато зад решетките врачанския лъжец Ивайло Тодоров-Ичо Транс, научи организация BulNews.
Припомняме, че той беше задържан на 17 август във Враца и незабавно бе превозен към Пловдив, където е направил няколко закононарушения. За акцията на БОП медията ни заяви първа.



Вчера 44-годишният мъж апелира пред по-горната въззивна инстанция решението на районния съд в града под тепетата, с което той бе оставен в ареста. Пред магистратите отбраната на Ичо Транс показа голям брой документи, съгласно които е в тежко здравословно положение и би трябвало да се лекува на открито.
Още по време на правосъдното съвещание е било открито, че една от медицинските експертизи е подправена. По останалите документи за съществуващи болести експерт се е произнесло, че няма проблем те да бъдат лекувани в затворническата болница.
След като е изслушан и прокурорът по случая, окръжните съдии са взели окончателното решение Ивайло Тодоров да остане с непрекъсната мярка „ Задържане под стража “.
Разследващите още веднъж приканват всички, които са станали жертва на лъжливите схеми на Ичо Транс, да подадат тъжби в полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР