Окръжният съд в Пазарджик реши да остави за постоянно в

...
Окръжният съд в Пазарджик реши да остави за постоянно в
Коментари Харесай

Постоянен арест за мъжа, задържан за убийството на дете в Пазарджик

Окръжният съд в Пазарджик реши да остави за непрекъснато в ареста мъжа, упрекнат в убийството на 1-годишно дете, заяви bTV.

Мярката за неотклонение по отношение на 27-годишния Светослав Йорданов е сменена със " задържане под стража " по избор на отбраната на обвинения. Според юриста на Светослав съществува възможност той да бъде линчуван за дейностите си в махалата, където живее.

Според версията на обвинения той е почтен. По думите на Светослав отговорен за убийството на 1-годишното детенце е неговия биологичен татко, който го бил захвърлил край канал няколко дни преди детето да почине. Според обвинения има възможност и детето да е получило съществени контузии преди десетина дни, когато то се возело в автомобил, който взел участие в злополука.

Пред съда през днешния ден Светослав се отхвърли от първите си показания, съгласно които той съзнателно е умъртвил детето, тъй като плачело. Според подсъдимия против него е било упражнено принуждение в полицията, той е бил обичай и заставен принудително да подпише погрешните показания.

Майката на детето ще бъде освободена от ареста, тъй като против нея не са събрани доказателства, уличаващи я в съучастие, съобщи БНР.

В хода на делото стана ясно и че 1-годишното дете е било убито по изключително непосилен и нечовечен метод./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР