Окръжният съд в Добрич ще разпита в т. нар. "синя

...
Окръжният съд в Добрич ще разпита в т. нар. "синя
Коментари Харесай

Окръжният съд в Добрич ще разпита в синя стая деца, снимани в порно от французин

Окръжният съд в Добрич ще разпита в така наречен "синя стая " децата, снимани в нецензурен материали от френски жител, дефинира правосъдният състав по почналото през днешния ден наказателно дело. Ерик Ж. /63 г./ е обвиняем и за блудства с малолетни девойки.

Чужденецът - с висше обучение, пенсионер по болест, е живеел в къща чартърен в село в община Балчик. Българско семейство му пособие в семейството и по този начин той се срещнал с роднини на семейството - пет девойки сред 9-11 години, които разхождал до други градове и черпел в заведения, съгласно обвинителния акт на прокуратурата. Държавното обвиняване твърди, че през коледната почивка на 2019 година и в идващите няколко дни Ерик Ж. направил блудствени дейности с децата. В изискванията на продължавано закононарушение подсъдимият снимал с цифров фотоапарат нецензурен материали с децата, които полицията разкрила във файлове в карта-памет и външна портативна памет.

Окръжният съд конституира малолетните посредством техните процесуални представители в частни обвинители. Поради сложността на делото съдът отхвърли разглеждането в взаимно произвеждане на предявените искове за претърпените неимуществени вреди - сред 20 000-30 000 лв. за всяко дете.

Прокурорът по делото Свилена Костова съобщи пред публицисти, че ще изиска наказване за чужденеца сред междинния и оптималния размер на плануваното в закона за блудничество. Ако съдът признае Ерик Ж. за отговорен, той може да получи до 20 години "лишаване от независимост ".

Делото ще продължи на 4-6 ноември, когато девойките ще бъдат разпитани в наличието на психолог в "синя стая ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР