Окръжният съд в Бургас взе мярка за неотклонение Задържане под

...
Окръжният съд в Бургас взе мярка за неотклонение Задържане под
Коментари Харесай

Съдът в Бургас остави в ареста мъж, обвинен в опит за убийство

Окръжният съд в Бургас взе мярка за неотклонение " Задържане под стража " по отношение на К. П . осведомят от пресцентъра на институцията. Мъжът е упрекнат опит за ликвидиране . На 14.03.2022 година, в апартамент в град Бургас, той направил опит съзнателно да умъртви П. В. Деяние не е довършено по независещи от дееца аргументи.

Съдът счете, че в цялост всички събрани на този стадий доказателства еднопосочно обосновават съмнение за авторството на действието, за което на К. П. е повдигнато обвиняване. Обвиняемият го грози наказване " Лишаване от независимост " от 10 до 20 години. Видно от справката за съдимост той е неосъждан.

Според държавното обвиняване има заплаха причинителя да се укрие и да извърши друго закононарушение .

" Изтъкнатите от отбраната условия за чисто правосъдно минало на К.П., младежка възраст и адресна уседналост на обвинения, разисквани в светлината на повдигнатото обвиняване и в цялост с оценената хипотеза за действителни рискове от укриване и осъществяване на друго закононарушение, както и нуждата от основаване на гаранции за неговото явяване и присъединяване в наказателното произвеждане, не преодоляват съществуващите опасности и не обосновават налагане на по-лека мярка за неотклонение ", се споделя в претекстовете си Окръжен съд - Бургас.

Определението на Окръжен съд - Бургас може да бъде обжалвано в 3-дневен период .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР