Окръжният съд в Бургас остави в ареста британеца Дани Джеймс

...
Окръжният съд в Бургас остави в ареста британеца Дани Джеймс
Коментари Харесай

Агресивният турист, нападнал инвалид в Слънчев бряг, остава в ареста

Окръжният съд в Бургас остави в ареста британеца Дани Джеймс Нот, който атакува беззащитен неработоспособен в хотел в Слънчев бряг.

Съдиите са решили, че Дани Джеймс на този стадий би трябвало да остане зад решетките. От определението на съда стана ясно, че в случай че отбраната успее да потвърди, че татко му Джеймс Нот фактически има апартамент в Несебър, то мярката му може да се преразгледа и наложи по-лека - домакински арест или парична гаранция, заяви flagman.bg.

Новият юрист на Дани Джеймс - столичният правист Мартин Костов, който пое отбраната, показа мощния мотив за лично жилище в България, само че поради късите периоди, не съумя да обезпечи нищо друго с изключение на нотариалния акт. Ако нови доказателства бъдат показани, ще се насрочи съвещание в Районния съд в Несебър през идната седмица, а съществуването на жилище, е причина за освобождение.

Днес стана ясно, че досъдебното произвеждане е преквалифицирано - от бързо по общия ред, което ще отнеме няколко месеца, до момента в който бъде импортирано обвиняването и делото тръгне да се преглежда в съда.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР