Окръжният съд в Благоевград остави в ареста задържаните за убийството

...
Окръжният съд в Благоевград остави в ареста задържаните за убийството
Коментари Харесай

Оставиха в ареста задържаните за убийството на 39-годишния мъж в Гоце Делчев

Окръжният съд в Благоевград остави в ареста арестуваните за убийството на 39-годишния мъж в Гоце Делчев. Като обвинени са привлечени мъж и жена, с която жертвата Васил Василев имал връзка преди време.

Пред съда двамата арестувани резервираха безмълвие, желаеха единствено да им бъде наложена по-лека мярка - " домакински арест ". В диалог с проверяващите обвинените Николай и Виктория са споделили за механизма на осъществяване на закононарушението, споделиха от полицията. Но от там не разкриха дали любовна драма и ревнивост са предизвикали дейностите им.

21-годишното момиче и 37-годишният мъж бяха арестувани за убийството в границите на 5 часа откакто то е осъществено. За бързото им определяне е помогнало видеонаблюдението в региона на закононарушението и чат на жертвата със обвиненото момиче.



" Последната връзка по мобилно приложение на жертвата е била точно с обвинената, с която са се разбрали да се виждат на инкриминираното място. Същата е пристигнала там дружно с обвинения, във връзка с жертвата е нанесен удар с нож в региона на шията. Незабавно по-късно двамата обвинени са се отдалечили бегом от местопроизшествието, което е открито от видеозаписи на камери в региона ", сподели прокурор Ирина Аспарухова от Окръжната прокуратура в Благоевград.

Двамата взели рейса в 4:00 часа сутринта от Гоце Делчев за София, като в столицата са арестувани малко преди да слязат на автогарата, сподели старши комисар Георги Кандев, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Благоевград. Жертвата и арестуваният за убийството мъж са с богато престъпно минало. Многократно са задържани за обири, грабежи, приложимост и разпространяване на опиати. 21-годишната съучастничка в закононарушението също е записана като употребяваща опиати.

Автор: Станислава Христова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР