Окръжната прокуратура в Шумен привежда в изпълнение влязла в сила

...
Окръжната прокуратура в Шумен привежда в изпълнение влязла в сила
Коментари Харесай

Прокуратурата в Шумен привежда в изпълнение 20-годишна ефективна присъда на мъж, убил майка си

Окръжната прокуратура в Шумен привежда в осъществяване влезнала в действие присъда на Радослав Златев, умъртвил родната си майка. Това оповестиха през днешния ден от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

През 2016 година 26-годишният мъж бе наказан от състав на Шуменския областен съд, в началото на 30 години "лишаване от независимост " при непоколебим режим - за съзнателно ликвидиране на майка си, по обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Шумен, напомнят от правосъдната институция.

От там означават, че със свое решение Апелативният съд във Варна е изменил присъдата му, като понижил размера на наложеното наказване на Златев от 30 години "лишаване от независимост " на 20 години затвор. Върховният касационен съд със свое решение е оставил в действие правосъдния акт на Апелативния съд във Варна и по този начин окончателната 20-годишна ефикасна присъда на Радослав Златев влезнала в действие на 29 септември 2017 година, прецизират от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

По данни на правосъдната институция, убийството било осъществено на 2 декември 2015 година Златев, който тогава бил на 24 години, бил подразнен от отхвърли на майка му да му даде чаша с вода. Той подгонил 50-годишната жена, като й нанесъл удари с кухненски нож. Случайни очевидци на разправията пред входа на кооперацията на ул. "Света гора " в Шумен алармирали полицията. На мястото на случая чиновниците намерили тялото на потърпевшата жена. Мъжът се опитал да избяга, само че бил арестуван. Златев ще изтърпи присъдата си, при непоколебим режим, в пандиза в Ловеч.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР