Окръжната прокуратура в Кюстендил наблюдава досъдебно производство за подкуп срещу

...
Окръжната прокуратура в Кюстендил наблюдава досъдебно производство за подкуп срещу
Коментари Харесай

Хванаха с подкуп граничен полицай от ГКПП-Гюешево

Окръжната прокуратура в Кюстендил следи досъдебно произвеждане за рушвет против граничен служител на реда на ГКПП-Гюешево, съобщи БНР. Събрани са задоволително данни за осъщественото закононарушение, обявиха от прокуратурата.

На 1 август, неделя, граничен служител на реда от промяната на ГКПП-Гюешево изискал и приел парична сума в размер на 20 евро, с цел да извърши дейности по работа. За задачата той употребявал изнудване чрез корист със служебно състояние.
 Граничен служител на реда несъзнателно простреля сътрудник на летище София Граничен служител на реда несъзнателно простреля сътрудник на летище София
Граничен служител на реда пострада на летище София. При разчистване на оръжие служител на реда е прострелял колежката си в китката на ръката, съобщи bT...

Престъплението е по член 302, от Наказателния кодекс. Към сегашния миг са разпитани очевидци и са събрани оповестяват от обвиняването.

Преди две години за рушвет и изнудване бяха наказани петима митничари на ГКПП-Гюешево. Те получиха условни присъди. Само един от тях е върнат на работа, останалите бяха уволнени.

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР