Окръжната прокуратура в Бургас задържа за 72 часа украинеца Игор

...
Окръжната прокуратура в Бургас задържа за 72 часа украинеца Игор
Коментари Харесай

Задържаха украинеца, затиснал с тира си микробус и убил водача му

Окръжната прокуратура в Бургас задържа за 72 часа украинеца Игор Т., който през вчерашния ден затисна с тира си микробус с 8 индивида в региона на Ришкия проход. При злополуката почина 40-годишният водач на лекия автомобил.

Украинският жител е упрекнат в причиняване на гибел по несъобразителност, като действието е осъществено в пияно положение, заяви прокуратурата.

ТИР затисна микробус, има ранени и жертва

Мъжът е управлявал влекач "Скания " с украинска регистрация и прикачено полуремарке.

Катастрофата е станала в посока Шумен към Карнобат. Украинецът е нарушил разпоредбите за придвижване и е блъснал лекия автомобил. Дрегер е отчел 2,81 промила централизация на алкохол в кръвта на украинския жител.

След случая изведени от микробуса бяха 6-ма души, които бяха откарани в болница. Седми човек остана без пострадвания.

В микробуса са пътували две фамилии на двама братя. Шофиралият е на 40 години, от село Планиница, той и брат му са с двойно поданство, а дамите - с турско.

Две дами, две деца - момчета на 8 и 13, и малко бебе, са били докарани в Шуменската болница, където им бяха направени цялостни проучвания.

Тир мина в насрещното на Автомагистрала "Тракия " и умъртви двама души

Тираджията, умъртвил семейство на „ Тракия”, може да получи до 20 година затвор

Шофьорът, умъртвил бременна жена и брачна половинка й на "Тракия ", пред съда

Очевидци на произшествието описват, че ТИР-ът навлязъл в платното за насрещно придвижване, блъснал микробуса и се обърнал върху него.

Предстои Окръжна прокуратура - Бургас да внесе в съда искане за установяване на непрекъсната мярка за неотклонение "задържане под стража " по отношение на Игор Т.

Преди три седмици дрогиран украински водач на тир мина в насрещното на автомагистралата и умъртви млад мъж и бременната му брачна половинка.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР