Окръжна прокуратура започна разследване на смъртта на 60-годишния петричанин Николай

...
Окръжна прокуратура започна разследване на смъртта на 60-годишния петричанин Николай
Коментари Харесай

Зловеща мистерия обви смъртта на Барбутов в благоевградския арест! Съкилийник гледал как Николай умира в клетката

Окръжна прокуратура стартира следствие на гибелта на 60-годишния петричанин Николай Барбутов, който в понеделник умря в благоевградския следствен арест. Образуваното досъдебно произвеждане е по член 150 от Наказателен кодекс – ликвидиране, въпреки че първичните данни сочат, че става въпрос за естествена гибел, написа struma.bg.

Това е единствено работно обвиняване, с цел да може да започва следствието, нормално при неизяснени условия при смъртен случай се употребява текстът от Наказателен кодекс – склоняване към самоубийство, разясниха от държавното обвиняване. Преди да почине, 60-годишният мъж се е оплакал, че му е неприятно. Измерено му било кръвното, което било с естествени стойности – 140 на 80. Той изискал нещо да хапне и малко откакто се нахранил, споделил, че го боли главата. Веднага му се притекли на помощ, само че индивидът умрял за към 3 минути. Най- евентуалната причина за гибелта е инфаркт или инсулт, това сигурно ще се откри след аутопсията, която е направена от правосъдния доктор доктор Яни Златин. Иначе арестантът е бил в една клетка с различен арестуван, само че няма данни сред тях да е имало спор, в противен случай двамата се разбирали.

Николай Барбутов е бил притеглен като обвинен като съизвършител в закононарушение за опиати. Той е махленски като подстрекател и помощник на ексченгето Георги Комов, който на 27 юни бе арестуван преди Граничен контролно-пропусквателен пункт – Кулата с 210 грама херои в лекия си автомобил „ Мазда “. Двамата са с мярка „ задържане под стража” от 29 юни, която изтърпяват в благоевградския следствен арест.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР