Окръжна прокуратура-Варна привлече към наказателна отговорност за убийство, извършено с

...
Окръжна прокуратура-Варна привлече към наказателна отговорност за убийство, извършено с
Коментари Харесай

Съдят 25-годишен от село Черноок във връзка с убийството на негова роднина

Окръжна прокуратура-Варна притегли към наказателна отговорност за ликвидиране, осъществено с особена свирепост и по непосилен за жертвата метод А.И. (25 г.) от провадийското село Черноок.

Той е арестуван за период до 72 часа с оглед довеждането му в съда за разглеждане настояването на прокуратурата за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

Престъплението е осъществено през нощта на 7 против 8 ноември 2022 година. 50-годишната жертва на младия мъж се намирала в дома си. Жената забелязала, че някой се пробва да демонтира камерите за видеонаблюдение на къщата и решила да ревизира какво се случва. На място тя попаднала на родственик на мъжа си. Помежду им зародило сдърпване. 25-годишният обвинен извадил нож и нанесъл на дамата няколко прободни рани, като съумял да засегне витално значими органи. Малко по-късно тя умряла. А.И. избягал.

В резултат от подхванатите незабавни дейности по следствие на случилото се и започнатите издирвателни мероприятия от страна на ОД на  Министерство на вътрешните работи – Варна, мъжът е арестуван.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура вэв Варна. Предстои съдът да прегледа настояването на наблюдаващия прокурор за взимане на най-тежката мярка за неотклонение.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР