Окръжна прокуратура - Варна предаде на съд 26-годишния германски гражданин

...
Окръжна прокуратура - Варна предаде на съд 26-годишния германски гражданин
Коментари Харесай

25-годишен германец, убил свой сънародник в Златни пясъци, се изправя пред съда

Окръжна прокуратура - Варна съобщи на съд 26-годишния немски жител Максимилиан Ш. за съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително непосилен за жертвата метод и с особена свирепост закононарушение.

Жертва на тежкото закононарушение, осъществено на 10 август 2021 година, станал различен 34-годишен немски жител, напомня Moreto.net.

Двамата, дружно със свои другари, пристигнали в края на месец юли на отмора в к.к. Златни пясъци. Настанили се в хотел, Максимилиан и жертвата му били в една стая.

Вечерта на 9 август групата се почерпила, като двамата били много шумни и неведнъж получили забележки, в това число от админа в хотела. Около 04:50 часа на 10 август, М.Ш. и неговия съквартирант напуснали жилището, в който били отседнали. Те били очевидно в нетрезво положение, движели се несигурно, падали и се блъскали един различен. След следващото изправяне 26-годишният блъснал мощно с ръце 34-годишния, който паднал на земята, след което му нанесъл няколко удара с крайник в главата. Въпреки че опитал да се защищити, жертвата не съумял да избегне ударите и останал имобилен на земята. М.Ш. траял да го удря, до момента в който открил, че приятелят му е умрял. Той побързал да напусне мястото и се прибрал в хотела, където бил настанен. Там М.Ш. се измил, опитал се да изпере облеклата и обувките си и лежащ да спи.

Предстои делото против 26-годишния обвинен да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР