Окръжна прокуратура - Пловдив повдигна обвинение на 48-годишен мъж с

...
Окръжна прокуратура - Пловдив повдигна обвинение на 48-годишен мъж с
Коментари Харесай

Задържаха д-р Димитров за убийството на Плъха при самоотбрана, грози го до 20 години затвор

Окръжна прокуратура - Пловдив повдигна обвиняване на 48-годишен мъж с букви И. Д. от град Пловдив за осъществено на 2 март 2018 година ликвидиране на 38-годишен с букви Ж.Дж. - закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс. Това оповестиха за Радио "Фокус " - Пловдив от Окръжната прокуратура. Извършителят бе открит и арестуван, вследствие на осъществените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия от чиновници при отдел КП и ІІ районно управление (на МВР) ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив, осъществени под управлението на Окръжна прокуратура - Пловдив.
Разследването е в дейна фаза. Извършени са огледи на мястото на престъплението, разпитани са голям брой очевидци, осъществено е претършуване и изземване, назначени са тройна съдебно-медицинска, ДНК и химически експертизи, включително за съществуване на барут и капсулен състав по взетите от обвинения обтривки, приобщени са записи от камери.
И.Д. е неосъждан. Същият не има позволение за оръжие.

Обвиняемият е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, в границите на които следва да се преценяват предпоставките за внасяне на искане до съда за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение "Задържане под стража ".

Предвиденото от закона наказване за закононарушението, в което И.Д. е упрекнат, е отнемане от независимост от 10 до двадесет години.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР