Окръжна прокуратура – Пловдив извършва разследване по досъдебно производство за

...
Окръжна прокуратура – Пловдив извършва разследване по досъдебно производство за
Коментари Харесай

По тялото на мъртвата жена в Старосел са открити прободни рани

Окръжна прокуратура – Пловдив прави следствие по досъдебно произвеждане за гибелта на 26-годишната жена от пловдивското село Старосел.

Тялото на дамата е намерено през вчерашния ден, след подаден сигнал. Полицейските чиновници са разкрили натрупа на дамата в жилището и в селото. По тялото на 26-годишната жена е имало прободни и порезни рани, оповестиха от прокуратурата.

Припомняме, че дамата е живеела дружно с приятеля си на фамилни начала. Двамата отглеждали 2-годишното си дете в хисарското село. За гибелта ѝ е обвинен точно мъжът ѝ. Двойката се преместила преди към 10 години от Родопите в Старосел. Той е арестуван от полицията, като все още текат дейни процесуални и следствени дейности за изясняване на аргументите за гибелта ѝ. Тялото незабавно е откарано в Съдебна медицина за аутопсия.

Според съседи, Емил е работил в строителството, а Криси гледала момиченцето им, което било на 2 години и половина. В селото са потресени от зверството. Казват, че фамилията било обикновено, нямало е, или не са знаели досега за прояви на експанзия или побоища.

В момента се обясняват всички обстоятелства и условия към настъпването на гибелта на дамата. Разследването по случая продължава като се работи по разнообразни версии.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР