Окръжна прокуратура - Перник внесе в съда обвинителен акт срещу

...
Окръжна прокуратура - Перник внесе в съда обвинителен акт срещу
Коментари Харесай

Рецидивист е предаден на съд за грабеж в Перник

Окръжна прокуратура - Перник внесе в съда обвинителен акт против И.И. (на 49 години), притеглен към наказателна отговорност за осъществено от него закононарушение по член 199, алинея 1, т. 4, вр. член 198, алинея 3, вр. член 29, алинея 1, б. „ а ” и „ б “ от Наказателен кодекс.

Обвиняемият е неведнъж осъждан за осъществени от него закононарушения от общ темперамент. Наказанието по последната неоправдателна присъда той е изтърпял през м. юли 2022 година

На 08.03.2023 година В.Г., занимаващ се с амбулантна търговия с парфюми, бил в паркова градинка в региона сред Съдебната палата и Централна ЖП гара в гр. Перник. Мъжът сложил торбичка с 20 парфюма наоколо до пейката, на която седял.

Обвиняемият И.И. го забелязал, доближил и бързо взел непознатата торбичка. Направил опит бързо да напусне местопроизшествието, само че В.Г. го настигнал и настоял да му върне парфюмите. Тогава И.И. го блъснал в региона на лицето и го заплашил с думи.

Свидетел на случилото се подал сигнал на телефон за незабавни случаи 112. В региона неотложно били изпратени полицейските чиновници, които задържали причинителя на грабежа.

Престъплението е осъществено от обвинения И.И. при изискванията на рисков рецидив. Понастоящем той е с мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Предстои делото да продължи в съда.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР