Окръжна прокуратура – Монтана е внесла за разглеждане в съда

...
Окръжна прокуратура – Монтана е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Изправят пред съда монтанчанин, изнасилил доведената си дъщеря

Окръжна прокуратура – Монтана е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против К. М. (на 46 години) за осъществено от него закононарушение по член 152, алинея 4, вр алинея от Наказателен кодекс.
От 2012 година обвиненият К. М. заживял на брачен начала с К. Р. и с трите й деца в къща в квартал на Монтана. Мъжът злоупотребявал с алкохол, нанасял й побои, принуждавал я да събира боклук от кофи и контейнери за битови боклуци. Децата не посещавали постоянно учебно заведение, заради неполагане на грижи и индиферентност от страна на майката и държанието на обвинения М.
В началото на м. ноември 2017 година К. Р. постъпила в болнично заведение за раждане на дете. През това време малолетните й деца останали в дома на обвинения.
Една вечер, след приложимост на алкохол, К. М. събудил 13-годишната щерка на К. Р. Мъжът предиздвикал момичето да се съблече, блъснал го и го заплашил с побой. Преодолял съпротивата му осъществил сексуален акт с детето. Плачът му по време на насилието бил чут от брат й, който се събудил и станал очевидец на протичащото се.
Тогава малолетното момиче не споделило на майка си за изнасилването от боязън пред обвинения К.М. Впоследствие, откакто напуснали дома му и заживели в спокойна конюнктура на друго място, детето й разказало за претърпяното.
Междувременно в отдел „ Закрила на детето “ постъпил сигнал по отношение на проблематичното държание в учебно заведение на другото дете на К. Р. Служители на обществената институция осъществили срещи както с майката, по този начин и с децата й. В хода на извършен диалог с щерка й се схванало, че тя била заплашвана и изнасилена. Били подхванати нужни дейности за изясняване на случая и известена прокуратурата.
Предстои делото против обвинения К. М., който е осъждан, да продължи в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР