Окръжна прокуратура - Кюстендил осъди на тринадесет години и четири

...
Окръжна прокуратура - Кюстендил осъди на тринадесет години и четири
Коментари Харесай

Близо 14 години затвор за мъжа, ограбил и пребил 74-годишна жена в Дупница

Окръжна прокуратура - Кюстендил осъди на тринадесет години и четири месеца затвор, мъжът ограбил и пребил 74-годишна жена в Дупница.

Инцидентът е станал на 31 декември 2017 година Осъденият е лишил от жертвата два мобилни телефона, дамски часовник и пари - 100 щатски $ и двадесет и пет лв.. Мъжът е нанесъл нечовечен побой с голям брой удари с юмруци по главата и лицето на 74-годишната жена.

На потърпевшата била породена тежка телесна щета - закрита черепно-мозъчна контузия с солиден кръвоизлив и травма. Вследствие на получените увреждания, две седмици по-късно потърпевшата умряла в болнично заведение.

Престъпното действие е било осъществено от И.М. при изискванията на рисков рецидив, откакто е бил осъждан и не е изминал петгодишен период от изтърпяване на последното му наложено наказване.

Първоинстнационният съд го е осъдил на дванадесет години " отнемане от независимост ". След митинг на Окръжна прокуратура - Кюстендил против размера на наказването с искане то да бъде увеличено, присъдата е била променена.

Състав Софийския апелативен съд е наложил на наказания, наказване от тринадесет години и четири месеца " отнемане от независимост " при " непоколебим " режим на изтърпяване.

Присъдата е влезнала в действие и е приведена в осъществяване в пандиза Бобов дол.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР