Румънските съдилища отхвърлиха исковете на британския инфлуенсър Андрю Тейт и

...
Румънските съдилища отхвърлиха исковете на британския инфлуенсър Андрю Тейт и
Коментари Харесай

Скоро ще започне съдебният процес срещу Андрю Тейт в Румъния

Румънските съдилища отхвърлиха исковете на английския инфлуенсър Андрю Тейт и дадоха зелена светлина за започване на процеса против него в страната по обвинявания в трафик на хора в проведена незаконна група и обезчестяване, съобщи Агенция Франс Прес.


В решението си съдът в Букурещ " отхвърля като неоснователни настояванията " на обвинения и " удостоверява законността на процедурата, като разпорежда откриването " на производството.

Все още обаче не е избрана дата за провеждането му.

Адвокатите му незабавно апелират решението, като го считат за " нелегално и голословно " и дават обещание да " изяснят своята непорочност ".

37-годишният мъж инфлуенсър ще се яви в съда дружно с 35-годишния си брат Тристан.

Прокуратурата ги подозира, че са въвлекли няколко дами в полова употреба.

Те бяха задържани в края на 2022 година и прекараха три месеца в ареста в Букурещ. Повдигнати са им обвинявания през юни 2023 година и нямат право да напущат страната.

Според прокурорите жертвите са били хванати в капан от двамата мъже, които са симулирали усеща към тях (известен като метода " loverboy " ), преди да бъдат принудени " посредством актове на физическо принуждение и психическа насила " да създават нецензурен филми.

Андрю Тейт е упрекнат и в обезчестяване в два случая.

Двамата братя, които отхвърлят всички обвинявания, са обект и на " европейска заповед за арест ", издадена от английските управляващи. Тя се отнася и до " обвинявания в обезчестяване и трафик на хора " след тъжби, подадени от няколко дами.

През март румънското правораздаване уточни, че е готово да одобри екстрадицията им, само че единствено след правосъден развой в Румъния, който може да отнеме години.

Роденият в Съединени американски щати през 1986 година инфлуенсър Андрю Тейт живее в Румъния от няколко години. Преди да се озове зад решетките, той споделя, че прави оценка " свободата " и " обстоятелството, че корупцията е налична за всеки ".

Забранен от Instagram и TikTok поради женомразки мнения, кикбоксьорът е следван от повече от 9 милиона души в обществената мрежа X, където демонстрира изпъкналите си мускули, пуши пури и очарова милиони младежи с първокласните си коли.

Той пропагандира маскулинистични теории и дава препоръки на мъжете по какъв начин да станат богати. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР